De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Gunnison KOA

Colorado - Amerika

Aan de rand van het plaatsje Gunnison ligt deze kleine KOA camping. Mooi aangelegd en zeer groen. Vlakbij de camping loopt een riviertje en op de camping zelf is een forelvijver aangelegd. Je mag hier tegen betaling vissen en de vangst mag je houden. Verser dan dat zal je het niet krijgen. Naast de camping ligt een grote golfbaan, er zijn wandelmogelijkheden en rondom het nabijgelegen Crested Butte kun je genieten van prachtige wilde bloemen.
Op Gunnison KOA Campground zijn prima sanitaire voorzieningen en je kan tegen betaling gebruik maken van de wasserette. Er is een paviljoen waar campinggasten samen komen en ervaringen delen.
De campingplaatsen zijn voorzien van stroom en water, en daarnaast zijn meeste plekken pull-thru wat het makkelijk maak de camper te parkeren. Het is een groene camping en alleen de paden zijn verhard. Je campingplek is dus geen betonnen plaat of asfalt, maar volledig van gras en dat maakt deze camping juist zo natuurlijk. In de weekenden is de ‘petting zoo’ geopend, waar een aantal dieren rondstruinen. Zeker voor jonge kinderen is dit erg leuk.
Deze Gunnison KOA Campground is een goede uitvalsbasis als je de prachtige omgeving van Gunnison wilt ontdekken. Black Canyon of the Gunnison ligt op een klein anderhalf uur rijden.