De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Mission Bay RV Resort

California - Amerika

Een prachtige en ruim opgezette camping omgeven door Mission Bay in San Diego, de locatie kan gewoon niet beter! Daarnaast is het Mission Bay RV Resort met de ruime camperplaatsen en de familievriendelijke sfeer de perfecte overnachtinglocatie gedurende het hele jaar! De toegankelijkheid van de camping tot de snelweg maakt het gemakkelijk om te gaan en staan waar je maar wilt!
Het Mission Bay RV Resort is gelegen op slechts enkele minuten van Old Town, San Diego Zoo, Sunset Cliffs en nog zoveel meer attracties en bezienswaardigheden! De lijst met locale attracties rondom de camping lijkt eindeloos, waardoor deze camping de perfecte thuisbasis vormt voor uw verblijf met de camper in San Diego.

De camping biedt haar gasten gratis kabeltelevisie en een gratis WiFi internetverbinding. Faciliteiten op het Mission Bay RV Resort omvatten onder andere schone doucheruimten, wasruimten en snackkramen waar je als gast terecht kunt voor een heerlijke versnapering! Bovendien krijg je het ultieme vakantiegevoel op de zandstranden van Mission Bay, welke toegankelijk zijn vanuit de camping. Relax op het heerlijke strand, neem een frisse duik, ga vissen of leer jetskiën! Je zult merken dat het Mission Bay RV Resort de beste plek om te vertoeven is op iedere willekeurige dag van het jaar!

Reizen met deze accommodatie