De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Camperrondreizen in West Canada

In de ochtend geniet je aan de picknicktafel bij je camperplaats van een heerlijk ontbijtje met een vers kopje koffie. Je maakt je klaar voor een nieuwe reisdag vol avontuur. Gedurende de dag parkeer je de camper bij één van de vele smaragdgroene of azuurblauwe meren omringd met majestueuze bergtoppen en machtige gletsjers. Een avontuurlijke wandeling leidt je door de schitterende natuur. De pootafdrukken naast het pad bevestigen dat je in 'berenland' bent. In de avond geniet je bij het kampvuur en onder een heldere sterrenhemel na van een prachtige dag. Welkom in West-Canada!

Bekijk onze camperrondreizen in West Canada

Canada camperreis op maat

Bij Doets Reizen kun je jouw West Canada campervakantie volledig op maat boeken. Wij bieden een aantal complete arrangementen voor camperreizen in West Canada, waarbij ook de overnachtingen op campings zijn inbegrepen. Deze arrangementen omvatten een gevarieerde en efficiënte reisroute, maar deze kun je eventueel aanpassen naar jouw wensen.

Compleet, echt compleet!

Één van de hoogtepunten qua bestemmingen in West Canada is Vancouver Island. Dit prachtige eiland voor de kust van British Columbia kun je alleen per ferry bereiken. Bij Doets Reizen kun je voorafgaand aan je reis tickets boeken voor de ferryovertochten met BC Ferries tussen het vasteland van British Columbia en Vancouver Island. Zo ben je voorafgaand aan je reis zeker dat je met de camper aan boord kunt gaan van de ferry op een door jou gewenste datum en een gewenst tijdstip, en je voorkomt lang wachten ter plaatse!

BC Ferries - British Columbia - Canada - Doets Reizen

De beste kwaliteit aan campers

In West Canada werkt Doets Reizen samen met veel gerenommeerde camperverhuurders, welke samen met ons net dat ene stapje extra zetten om onze reizigers een fantastische reiservaring te bieden. Het aanbod aan verschillende campertypes is in de loop der tijd uitgebreid, waardoor er voor jouw reiswensen altijd een geschikt campertype is te vinden!

Weet waar je aan toe bent

Bij Doets Reizen houden we van verrassingen, want we willen immers dat je ter plaatse nog meer reisbeleving hebt dan wat je voorafgaand aan je vertrek had kunnen dromen. We houden echter niet van onaangename verrassingen, zoals hoge drop off kosten plus lokale belastingen die je ter plaatse nog moet betalen. Daarom ben je er bij Doets Reizen altijd zeker van dat jouw geboekte camperhuur in West Canada compleet is. Eventuele drop off kosten betaal je reeds bij boeking, zodat je profiteert van gunstige tarieven, maar bovenal zodat je voorafgaand aan je reis weet waar je aan toe bent!

Uitgelichte camperrondreizen in West Canada

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in West Canada