Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Canada open vanaf 7 september 2021

De Canadese overheid heeft een heropeningsplan aangekondigd voor internationale bezoekers en vakantiereizigers als de Covid-19 situatie onder controle blijft. Onder bepaalde voorwaarden, welke onder voorbehoud zijn van aanpassingen of herziening, mogen internationale reizigers vanaf 7 september 2021 Canada opnieuw betreden.

Het is aannemelijk dat er 14 dagen tussen het laatste vaccinatiemoment en vertrekdatum uit Nederland/België moet zitten.

Regels volledig gevaccineerde reizigers:

• Alle luchtvaartmaatschappijen vereisen een bewijs van volledige COVID-19 vaccinatie (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca en Johnson & Johnson) via de ArriveCAN portal en een bewijs van een negatieve COVID-19 testuitslag. Mogelijk niet ouder dan 72 uur.
• De 14 daagse verplichte quarantaine vervalt in bovenstaand geval.
• Bij aankomst in Canada opnieuw het vaccinatiebewijs aantonen via ArriveCAN.
• Vaccinatiebewijs + negatieve testuitslag moet Engelstalig zijn. 

Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

Regels voor deels- of niet gevaccineerde reizigers:

• Alle luchtvaartmaatschappijen vereisen een bewijs van vaccinatie (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca en Johnson & Johnson) via de ArriveCAN portal en een negatieve COVID-19 test voorafgaande het boarden.
• Reizigers zonder vaccinatiebewijs of bewijs van deels gevaccineerd status moeten verplicht 14 dagen in quarantaine.
• Bij aankomst in Canada een verplichte COVID-19 test. Bezoekers moeten negatief testen en direct na aankomst naar de verblijf locatie. Extra testen tijdens of aan het einde van de quarantaine periode is verplicht. 

British Columbia - Canada - Doets Reizen

Ontwikkelingen

De bovenstaande regels en verplichtingen zijn onderhevig aan aanpassingen, afhankelijk van de ontwikkelingen en de gezondheidssituatie in Canada en het land van vertrek (Nederland of België). Er zijn mogelijk extra regels van toepassing op provinciaal niveau. Zodra deze duidelijk zijn plaatsen wij op deze pagina een update.

Indian Summer Ontario - Canada - Doets Reizen

Canada reis geboekt bij Doets Reizen?

We nemen op korte termijn contact op met reizigers die vertrekken tot 7 september 2021. Meer informatie lees je hier

Elske Doets - Doets Reizen

Uitgelichte reizen