De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Details Doets Event

Nogmaals hartelijk dank voor jouw aanmelding voor het Doets Reizen event in het Omniversum Den Haag. Het belooft een bijzondere avond te worden met als hoogtepunt de film Greatbear Rainforest. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie.

Bekijk de video

Wat is het adres van het Omniversum?

Het Omniversum is erg goed bereikbaar met zowel fiets, auto als het openbaar vervoer. In de straten rondom Omniversum en op het openbare terrein voor de ingang is het parkeren betaald. Houdt hier rekening mee. Het adres is:

‣ President Kennedylaan 5
‣ 2517 JK
‣ Den Haag

Route op Google Maps

Het programma

Het programma start om 19:00.  Voordat de film begint zullen we eerst nog even genieten van een kopje koffie of thee met een kleine versnapering. Rond 19:30 zullen de deuren van de zaal open gaan voor de 1e vertoning van de film. Zorg daarom dat je op tijd aanwezig bent om de voorstelling niet te missen.

Wegens overweldigend succes van aanmeldingen, zullen er, indien nodig, twee voorstellingen zijn. Bij aankomst merken jullie vanzelf op welke voorstelling jullie zijn ingedeeld.

Spirit Bear Lodge - Great Bear Rainforest - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Waar kunnen wij parkeren?

In de straten rondom Omniversum en op het openbare terrein voor de ingang is betaald parkeren van toepassing. Tijden en tarieven van betaald parkeren staan altijd vermeld op de parkeerautomaten. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Parkeermogelijkheden rondom Omniversum:

1. Parkeerterrein The Hague Marriott hotel;
2. World Forum Parkeergarage A;
3. Parkeren aan de openbare weg of op het gemeentelijk parkeerterrein.

Bekijk parkeerlocaties in de buurt

Informatie van het Omniversum

Tide Rip Tours - Telegraph Cove - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

En na de film?

De film duurt ongeveer 45 minuten. Na de film is er ruimte om onder het genot van een borrel na te praten over de film en jouw reiservaringen of wensen te delen met onze reisspecialisten en andere Doets Reizigers. Beregezellig gaat het zeker worden!

Spirit Bear Lodge - Great Bear Rainforest - British Columbia - Canada - Doets Reizen