De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Doets Delight Weekends

​Op dit moment hebben wij nog geen data voor nieuwe Delight Weekends in 2020. Zodra wij nieuwe datums hebben, zullen deze hier vermeld worden.​ Wil je wel graag reisadvies en/of een reisvoorstel op maat of bij ons langskomen om jouw reis direct te boeken? Maak dan direct een afspraak.

Wanneer?

Veldpape


Aanmelden is verplicht zodat wij je optimaal kunnen bedienen. Kies één van bovenstaande data en meld je aan in het onderstaande afspraakformulier. Meld je snel aan want de aanvragen stromen binnen. Kom je liever op een andere dag? Geen probleem, maak hier een afspraak voor een regulier adviesgesprek (maandag t/m vrijdag).

Één-op-één in gesprek

Stedentrip combineren met natuur? Een familiebezoek en erna een rondreis? Of een te gekke roadtrip maken met het gezin? Juist omdat de vakantiemogelijkheden in de USA, Canada en IJsland bijna grenzeloos zijn, hebben onze Travel Designers zoveel meerwaarde. Dankzij hun gedetailleerde kennis kunnen zij jouw wensen en verlangens vertalen in een concreet reisplan, waarbij alles tot in de puntjes klopt. 

Gezellig én professioneel

De Doets Delight Weekends zijn de ideale mix van gezelligheid en het scoren van de beste informatie over jouw reiswensen. Niet alleen heb je dankzij de ambiance plezier bij het uitzoeken en uitstippelen van je reis. Maar straks - als je eenmaal op vakantie bent - stel je, als het goed is, tevreden vast dat onze Travel Designers de slimste en beste keuzes voor je hebben gemaakt. Dat je uitgerust en op de beste plekken aan het genieten bent.

Aanmelden Doets Delight Weekends

Aanmelden is noodzakelijk zodat wij bezoekers optimaal kunnen bedienen. Wees er dus snel bij.

Beschikbare data + tijdstippen en aanmelden:


We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.