De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Great Bear Rainforest in het Omniversum

Op 19 september 2019 genoten circa 300 reizigers van Doets Reizen van de Nederlandse filmpremière 'Canada’s Wildlife, Great Bear Rainforest' in het Omniversum Den Haag. Bekijk hieronder de aftermovie en het offiële persbericht.

Bekijk de video

Pacific Wild & Mike Willie

Speciale eregast van de avond was Mike Willie, First Nation uit Canada. Hij gaf een inspirerende speech en kreeg van Elske Doets een cheque t.w.v. €12.500,- aangeboden als donatie aan Pacific Wild. Meer informatie over Mike Willie en Seawolf Adventures.

Great Bear Rainforest film

Het Great Bear Rainforest vormt de thuisbasis voor zowel grizzlyberen, wolven, zeeotters en bultruggen, maar ook voor de zeldzame Spirit Beer. Samen met de First Nations-volkeren leven ze al duizenden jaren in dit eeuwenoude landschap waar bergen en mistige regenwouden spiegelen in kristalheldere meren. Verborgen voor de buitenwereld, is het een van de wildste, onaangetaste plekken op aarde.

Vanaf 8 oktober te zien in het Omniversum

Door de bijzondere projectietechniek en het sublieme geluidssysteem dompelt Wild Canada je onder in een magische wereld. Een totaalbeleving voor jong en oud. Vanaf 8 oktober te zien in het Omniversum Den Haag.

Wil je zelf ook naar het Great Bear Rainforest?

Wil je de prachtige natuur in het Great Bear Rainforest met eigen ogen zien? Wij geven graag reisadvies op maat. Kom langs bij Doets Reizen en plan hier een afspraak in:


We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Uitgelichte reizen