Vroegboekkorting Hertz

Betaal geen hoogseizoenstoeslag op autohuur Hertz in Amerika* en Canada! Oneindige highways, scenic kustroutes of uitdagende bergpassen? Met een comfortabele huurauto van Hertz is geen weg te gek. De af te leggen afstanden zijn vele malen groter dan bij ons in Europa, helemaal als je het vergelijkt met Nederland. Een auto is een noodzakelijk onderdeel van je rondreis en zeg nu zelf, wie droomt er niet van de Noord-Amerikaanse wegen trotseren met een stoere SUV of een elegante cabrio?

Toeren met Hertz

De beste manier om de wereld vanachter het stuur te ontdekken, is via autohuur van Hertz. Met talloze ophaallocaties in Amerika, Canada en IJsland, staan zij met de juiste auto op de juiste plek voor jou klaar om die onvergetelijke vakantieherinneringen te maken! Bij een rondreis zit je snel enkele duizend kilometers achter het stuur dus kies voor comfort en luxe. Het maakt je reis compleet! 

Geniet van de vrijheid

Dankzij onze autoverhuur ervaring, weten wij precies wat je nodig hebt wanneer je een auto huurt. Je kunt over de iconische Golden Gate Bridge in San Francisco rijden; de Universal Studios, Six Flags en Disneyland in Los Angeles bezoeken of de adembenemende meren Lake Louise en Moraine Lake in de Canadese Rocky Mountains. Waar je ook heen gaat, met een auto van Hertz ben je goed op weg. 

Autoreizen Amerika en Canada

Noord-Amerika is hét continent van de ongekende vrijheid. Duizenden kilometers 'scenic roads' geven onbeperkte mogelijkheden om geheel in je eigen tempo een ultieme autoreis langs de hoogtepunten van Amerika of Canada te maken. Een autorondreis is dé ideale manier om kennis te maken met het adembenemende natuurschoon en de vele diverse steden in deze twee landen. Je overnacht altijd in of nabij de hotspots en nationale parken en combineert natuur met het comfort van een hotel. Stop wanneer je wilt en waar je wilt, ook wanneer je midden in de natuur staat. Doets Reizen werkt exclusief samen met Hertz Amerika en Hertz Canada.

Uitgelichte reizen