Terug

De ene camper is de andere niet!

15 oktober 2018 door Jeremy Metselaar

Een campervakantie is de perfecte manier om de States en Canada te ontdekken. Doets Reizen heeft een enorm scala aan campers die je kunt huren voor jouw roadtrip. Er is voor ieder wat wils. De keuze is groot: van klassieke modellen met een cabover zoals de Road Bear en imponerende camperbussen tot een stoere Jeep Wrangler met caravantrailer. 

Volkswagen-busje en Jeep safari’s
Houd je meer van klein en handzaam? Ga dan voor een van de vele, efficiënte vans zoals de Jucy Camper. Die is lekker compact en klein, het dak is in een handomdraai open en je bent meteen klaar om te slapen. Voor het ontdekken van de ruigere landschappen, denk aan een roadtrip door Yukon, is een truckcamper met vierwielaandrijving zoals Fraserway Truck Camper, hét ideale vervoermiddel. Je kunt ook per stoere Jeep Wrangler inclusief daktent reizen in de ongerepte en ruige natuur van de Yukon. Wil je liever geheel in stijl op surfvakantie in Florida? Huur dan een van de populaire Volkswagen camperbusjes. Unieke vintage uit de jaren zeventig!Wist je dat?
Je hoeft niet in het bezit te zijn van een groot-rijbewijs om in Amerika of Canada een camper te mogen rijden. Zelfs niet in een ruim, negen meter lange A-Class camperbus!

Alle gemakken
Tegenwoordig zie je op de Noord-Amerikaanse wegen steeds vaker de typische Europese, vertrouwde campertypes. Voor welke camper je ook gaat, hoe groot of klein, aan luxe ontbreekt het niet. Campers zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Ben je nieuwsgierig geworden naar welk model bij jou en je reis past? Kom dan eens langs in Heerhugowaard. Bij Doets Reizen vertellen we je graag alles over onze campers. Bij Doets Reizen weet je bovendien precies waar je aan toe bent, er zijn geen addertjes onder het gras. Wees wel op tijd bij met reserveren, want hoe vroeger je de camper boekt des te groter je keuze is en des te voordeliger de campervakantie! Tip: De basisverzekering die bij de huur standaard is inbegrepen, is niet voldoende om zorgeloos te reizen. Sluit daarom altijd de speciaal samengestelde Doets Reizen zero-risk verzekering af. 


Bekijk hier onze verschillende camperreizen


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook