Terug

De leukste cadeautjes voor de Feestdagen

4 december 2018 door Sandy Reynhout

Cadeautjes, wie vind dat niet leuk om te krijgen? Alleen zijn we tegenwoordig al vaak voorzien van allerlei luxe. Speciaal voor de feestdagen wil je juist iets leuks geven. Hoe leuk is het om een reis cadeau te krijgen of te geven?!  Ik zal je vertellen wat mijn voorkeuren heeft, wie weet krijg ik ook wat leuks voor de feestdagen!

1. Glamping reis. 

Dit is een reis waarin je slaapt in of zeer nabij nationale parken in luxe “tenten”. Deze tenten zijn voorzien van alle gemakken die je normaal gesproken hebt in een hotel, dus eigen douche en toilet. Met als kers op de taart kan je kiezen voor een “Stargazer tent”, deze bied je ´s nachts een spectaculair uitzicht op de sterren terwijl je in je bed ligt.  Hoe mooi kan het zijn!?

Bekijk hier onze glamping reis

Glamping Zion Stargazer

2. IJsland & New York

Een hele andere combinatie is IJsland en New York.  Eerst naar IJsland waar je heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de ontzettende mooie en uitgestrekte natuur. Relax in de Blue Lagoon en geniet van de mooie uitzichten. 


Om je vervolgens te mengen in de drukte van New York. Deze veelzijdige stad biedt voor ieder wat wils. Dwaal rond in Greenwich Village met zijn knusse straatjes en steegjes en bezoek Central Park. Maar ook Times Square en Lady Liberty mogen zeker niet ontbreken bij deze reis!

Zie hier onze IJsland & New York Combi reis!


3. Florida

Florida is zo’n bestemming waar vele mensen van houden. Zon, zee en strand. Maar dat is het niet alleen het is ook een hele hippe bestemming. Als je naar Florida gaat heb je ook diverse musea die je kunt bezoeken. Dus wat is er mooier om kunst en cultuur te combineren met relaxen op het strand. St. Pete Beach is daar zo´n voorbeeld van. Deze heeft supermooie witte stranden maar ook leuke Jazzclubs die je s´avonds kunt bezoeken of bezoek bijvoorbeeld het Salvador Dali Museum. 

In Miami is het zien en gezien worden dus daar kan je op Ocean Drive genieten van de vele mooie auto´s die voorbij rijden.  Maar ook Wynwood Walls met vele mooie muurschilderingen is een bezoekje waard.     

Wynwood Walls Miami Florida

Indien je zelf Florida wilt beleven check deze reis suggestie 


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook