Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Overzicht

Inkoopreis Priscilla Melse - Zuidwest Amerika

3 februari 2016 door Priscilla Melse

Inkoopreis Priscilla Melse - Zuidwest-Amerika

Vier weken geleden ben ik teruggekomen van een fantastische inkoopreis, samen met mijn collega Nadia. Vooraf was er een inkoopbeurs in Las Vegas, waar ik samen met Elske weer nieuwe hotels en excursies heb ingekocht (meer info komt zo snel mogelijk op de website!) Las Vegas was fantastisch! Lekker hysterisch, maar wat een mooie hotels, gigantische casino’s, prachtige shows, geweldige restaurants en leuke shoppingmalls met de meest luxe winkels... Las Vegas heeft het eigenlijk allemaal! 


Van het hysterische Las Vegas zijn Nadia en ik naar Death Valley gereden, wat een verschil! Death Valley is - in tegenstelling tot wat ik had verwacht - heel erg divers: van gekleurde rotsen tot zandduinen en zoutvlaktes, alles is even mooi. 

Dead Valley - California - Amerika - Doets Reizen

Mammoth Lakes was onze volgende stop: een perfecte plaats voor outdooractiviteiten. En toen wij hier waren - op 16 juni - lag er nog sneeuw en werd er volop geskied! Het temperatuurverschil was dan ook vrij groot: van 44 graden in Death Valley naar 18 graden in Mammoth Lakes. 

Mammoth Lakes - California - Amerika - Doets Reizen

Na Mammoth Lakes stonden de Tioga Pass en Yosemite National Park op het programma. Wat is Yosemite een prachtig park! En ook de Tioga Pass is een absolute must-do. De pas gaat langs heldere meren en groene bossen, en onderweg is de kans groot dat je beren tegenkomt! Onder leiding van gids Kenneth hebben wij het park verkend. Hij heeft ons meegenomen naar verschillende onontdekte plekjes, waar je normaal gesproken gewoon langs zou rijden. 

Stop nummer vier was Sonora: een authentiek plaatsje uit de tijd van de ‘Gold Rush’, met als absoluut hoogtepunt het Columbia State Park. Een ouderwetse hoefijzersmid, paard en wagen en gezellige saloons geven je het gevoel helemaal terug te zijn in de tijd. 

Sonora - California - Amerika - Doets Reizen

Onze volgende stop was Napa. Hier verbleven wij in het prachtige Meritage Resort. Een absolute must-do in Napa is uiteraard een winetasting! Wij hebben er eentje gedaan in Castello di Amarosa. 

Napa Valley - California - Amerika - Doets Reizen

Van het wijngebied zijn we - via de Highway #1 (fantastisch mooi!) - richting San Francisco gereden. Het leuke hiervan is dat je via Sausolito over de Golden Gate Bridge de stad binnenrijdt, mooier kan natuurlijk niet! De stad hebben wij verkend met een Hop-on Hop-off Bus, ideaal! Uiteraard hebben we met de fiets over de Golden Gate Bridge gereden. Verder vond ik ons bezoek aan Alcatraz by Night heel indrukwekkend. Deze inkoopreis smaakt absoluut naar meer en ik kan dan ook bijna niet wachten tot mijn volgende reis naar de Verenigde Staten, in augustus!

Alcatraz - San Francisco - California - Amerika - Doets Reizen

bekijk hier onze autotrips naar West USA

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook