Overzicht

Las Vegas, you love it or you hate it

28 juni 2016 door Priscilla Melse

Las Vegas, you love it or you hate it. I lOVE IT! Deze stad biedt werkelijk voor iedereen wat. Het heeft de beste restaurants, de meest waanzinnige clubs, shoppen bij de outletmalls of de meest luxe merken ter wereld en 24/7 gokken.

Las Vegas Strip in Nevada

De laatste keer dat ik in Las Vegas was (april 2016) heb ik een helikoptervlucht gemaakt boven de Strip. Wat een ervaring! Sowieso is het al te gek om in een helikopter te zitten en dan ook nog eens over de Strip vliegen is helemaal fantastisch. Alle lichtjes en de Strip vanuit de lucht zien is waanzinnig, echt een unieke ervaring. Daarbij komt nog eens dat je met een limousine wordt opgehaald en je in de terminal met een glas champagne wordt ontvangen, that’s Las Vegas! Als ik in Las Vegas ben verblijf ik vaak net buiten de Strip. Zo heb je zelf de keuze om de drukte op te zoeken. De Tuscany Suites is een accommodatie die wij al jaren aanbieden en met recht onze grote favoriet in Las Vegas is! Het hotel ligt op een klein kwartier lopen van de Strip en ligt ter hoogte van Bally’s, Caesars Palace en het Bellagio. Een toplocatie aangezien je dan midden op de Strip staat. Daarnaast heeft het hotel onwijs ruime kamers, een heerlijk zwembad en ligt de lobby niet in het casino zodat je deze dus kan vermijden, ideaal met kinderen! 

Tuscany Suites Las Vegas Nevada

Wanneer je langer in Las Vegas verblijft is het leuk om ook de omgeving te ontdekken. Las Vegas ligt dan wel in de woestijn maar het heeft enkele juweeltjes die je niet mag overslaan: 1. De Hoover Dam 2. Valley of Fire State Park 3. Red Rock State Park 

Bekijk hier onze Stedentrip naar Las Vegas

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook