De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Mijn ervaringen aan de Oostkust van Amerika

6 mei 2019 door Janette Krijgsman

Mijn ervaringen aan de Oostkust van Amerika

Na vele bezoeken aan de westkant van Amerika heb ik nu eens de oostkust bezocht. Absoluut een heel ander stuk Amerika maar zeker de moeite waard!

Ik ben deze reis begonnen in het zuiden van de oostkust namelijk Orlando. Vanuit hier ben ik via verschillende historische steden en badplaatsen naar de eindbestemming Washington DC gereden.

Orlando is echt een bestemming waar je keuzes moet gaan maken wat te doen. Dit keer was dit bij mij Seaworld en Kennedy Space Center in Titusville aan de kust.

Na de fun in Orlando via Cumberland Island naar Jekyll Island gereden. Op Cumberland Island staat juist de rust en de natuur centraal! Dit is een autovrij eiland waar je met de ferry naar toe vaart.

Coastal driftwood - Georgia - Amerika -Doets Reizen

De historische stad Savannah mag niet gemist worden tijdens een reis langs de oostkust van Amerika. Een bestemming waar de zuidelijke gastvrijheid zeker centraal staat. Je kunt de stad lopend goed bekijken, maar een trolleytour is zeker een goed alternatief. Vergeet niet om de gezellige City Market en River Street te bezoeken! In de avond heb je hier veel live muziek. Erg gezellig!

Savannah - Georgia - Amerika - Doets Reizen

Savannah - Georgia - Amerika - Doets Reizen

Myrtle Beach en Virginia Beach zijn beide grote badplaatsen met mooie stranden. Ook hier zijn verrassende stukjes natuur te vinden. Wat denk je van kajakken op zee met de dolfijnen, geweldig toch!

Georgia Kayakken - Amerika -Doets Reizen

De afsluiter van deze reis is Washington DC. De hoofdstad van Amerika die ik nog niet eerder bezocht had. Een leuke tour gemaakt langs de vele monumenten en gebouwen, die moet je gezien hebben wanneer je een bezoek brengt aan deze stad. Tevens nog het interessante African American History and Culture Museum bezocht. Dit museum is een must-see wanneer je een echte Amerika liefhebber bent.  Gezellig om de dag af te sluiten op  The Warf met zijn vele restaurants en bars. Ook Georgetown is een gezellige wijk in Washington DC. à heb je een voorbeeld van een highlight?

Georgia - Amerika -Doets Reizen

Al met al een flitsbezoek aan de Oostkust en wil dan ook zeker wel een keer terug om de ontbrekende bestemmingen te bezoeken!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook