Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Overzicht

Reisverslag Martijn Tanger - West USA inclusief Burning Man Festival

28 januari 2016 door Martijn Tanger

Reisverslag Martijn Tanger - West USA inclusief Burning Man Festival

Hallo,

Wij zijn in augustus en september met een camper door het noord westen van de USA gereisd. Het was een reis, die al lang hoog op het verlanglijstje stond, vanwege één bijzondere gebeurtenis: 

Burning Man. Voordat we hier waren, zijn we eerst naar Seattle gevlogen. Dit is een hele gezellige stad aan het water. Vooral Pike Place Market was heel leuk.

Na één nacht hebben we een camper van Cruise America opgehaald: een C25. Prima camper met twee royale bedden, waar wij bijna drie weken prima in hebben geslapen.

Cruise America

Toen begon de reis, een lange rit door Washington State, Idaho, Montana, op naar Yellowstone NP. De rit ernaartoe was prachtig. Montana heeft als bijnaam Big Sky Country, en wij snappen nu waarom. Yellowstone was paradijselijk mooi, ondanks de bosbranden. Gelukkig is het park zo groot, dat we een ander, niet verbrand deel konden bezoeken. De bizons kwamen wel heel dicht bij de camper. 

Bizons op de weg in Yellowstone National Park

Na Yellowstone stond er nog een mooi park op het reisschema: Grand Teton NP.Er is een erg verrassende bergrug die van noord naar zuid loopt, en echt adembenemend mooi is. Na deze natuur zijn we flink doorgereden, dwars door Nevada, naar Reno, om boodschappen te doen.

We gingen een week naar Burning Man.Burning Man Festival heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wat een bron van creativiteit en schoonheid! In feite zijn het twee werelden: een bij dag en een bij nacht. Het is een hele tour om ernaartoe te gaan, maar dit is het absoluut meer dan waard. Een van de mooiste reiservaringen ooit! 

Burning Man, Nevada

Na Burning Man hadden wij even behoefte aan even helemaal niks. Wij hebben de laatste paar daagjes lekker bij het zwembad uitgerust in Las Vegas.

Groeten,

Martijn Tanger

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook