Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer
Overzicht

Relaxen in Florida

8 mei 2015 door Sjanneke Geertsema

Florida is dé perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie. Alle ingrediënten zijn aanwezig: zon, zee, strand, spannende watersportactiviteiten, prachtige natuur, een relaxte sfeer… Er is echt voor ieder wat wils. Miami is echt top voor als je houdt van citytrips. Je kunt er heerlijk shoppen, mensen kijken en gezien worden. Het uitgaansleven is er fantastisch.  Maar... ook als je in Miami wilt zijn, maar iets meer rust zoekt, zijn er genoeg opties.  Bal Harbour of Sunny Isles zijn daarvoor goede bestemmingen. Daar is het iets rustiger, maar als je de drukte wilt opzoeken zit je binnen dertig minuten in het bruisende hart van de stad.

Miami Beach - Miami - Florida - Doets Reizen

The Keys… We love the Keys! Het is er zo divers. Natuurlijk is water heel belangrijk rond deze lange lijn van eilandjes. Aan de ene kant heb je de Atlantische Oceaan, aan de andere kant de Golf van Mexico. Er zijn veel havens en er worden allerlei excursies op het water georganiseerd, zoals vissen, duiken, kajakken, snorkelen. Noem maar op! Van de Keys is Key West het drukste eiland. Van daaruit is het maar zo’n 90 mijl naar Cuba, zo zuidelijk ligt het. Op Key West zijn op Duvall Street diverse bars, shops en restaurants te vinden. Wil je meer rust? Verblijf dan op het heerlijke Duck Key, in het Hawks Cay Resort. De Keys hebben verschillende soorten hotels, zoals simpele, maar prima hotelletjes, maar ook prachtige resorts waar je heerlijk een paar dagen kunt relaxen voor je weer terug naar Nederland vliegt.  

The Keys - Florida - Doets Reizen

Er leeft van alles op en rond de eilanden. Je kunt gaan zwemmen of snorkelen en zo vissen, zeekoeien en vogels spotten, of naar het Turtle Hospital gaan om te zien hoe goed zij daar de zieke schildpadden verzorgen. Wil je zwemmen met dolfijnen? Dat kan bij Theater of the Sea! Schildpadden, haaien, roggen, papegaaien: je ziet ze daar allemaal zwemmen. Het zwemmen met roggen en met dolfijnen kun je het beste van tevoren via ons te boeken.

Turte Hospital - The Keys - Florida - Doets Reizen

Zeker niet overslaan in Florida: het Everglades NP. Daar kun je de ‘huisdieren’ van Florida, alligators en krokodillen, vinden. Erg leuk is om met een airboattour over het moeras te gaan. Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden in het zuiden van Florida. Wij vertellen jullie er graag meer over!

Everglades National Park - Florida - Doets Reizen

Bekijk hier onze rondreizen door Florida

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook