Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Overzicht

Skypen met Kim van Doets Reizen

24 april 2020 door Kim Otter

In hoog tempo gereed voor het post-Corona tijdperk

Na een ongelofelijk drukke periode waarin we als bedrijf heel snel moesten reageren op de Corona-crisis (afzeggen, omboeken, repatriëren), gaan we nu een nieuwe fase in. We zijn onszelf volop aan het vernieuwen om jou, de klant, ook in het post-corona tijdperk zo perfect mogelijk van dienst te zijn.

Avontuurlijk aanbod 2021

Zo zijn we achter de schermen hard bezig om een nieuw, Corona-proof reisaanbod samen te stellen voor het winter- en zomerseizoen 2021. Natuurlijk ligt daarbij de nadruk op kwaliteit en avontuur, ofwel, op het ontlopen van de gebaande paden van het massatoerisme. Want ons ‘Altijd op eerste rij’-principe houdt in dat jij maximale vrijheid geniet en niet achteraan hoeft aan te schuiven. Daarnaast zijn alle campers- en campervakanties nu te boeken t/m eind 2021. 

Nieuw: adviesgesprekken via Skype

De kracht van Doets Reizen zit ‘m erin dat wij goed zijn ingevoerd in alle gebieden en locaties die we aanbieden. En jij – dankzij onze kennis – zorgeloos op vakantie kunt. Nu ‘fysieke’ afspraken bij de balie in de 1,5 meter samenleving niet mogelijk zijn, hebben we sinds enkele weken de mogelijkheid om via Skype met onze reisspecialisten in contact te komen. Dat blijkt een prettig alternatief te zijn! Plan nu een Skype-afspraak met mij of mijn collega's

Ga naar onze website en plan een Skype afspraak in

Wil vanaf je bureau of luie stoel je reis voor 2021 boeken? Ga dan naar onze website, maak digitaal een afspraak en geef je Skypenaam door. Dan neem ik of een van mijn collega’s contact met je op. Met als grote voordeel dat je dankzij het beeldbellen tóch persoonlijk contact hebt en, zoals in een echt gesprek, elkaars reactie kunt peilen op een bepaalde reissuggesties of -plannen.

Skype met Doets Reizen - Kim Otter

‘Tot snel!’

Nu we, gedwongen door corona gedwongen, een slag creatiever moeten zijn, is het enthousiasme om een droomreis naar Amerika, Canada, IJsland, China of Japan samen te stellen groter dan ooit. Ook voor mij geldt dat ik in de startblokken sta om de nieuwe periode tot een succes te maken. En via Skype al je reiswensen in vervulling te laten gaan. Dus hopelijk…‘Tot snel!’  

SKYPE AFSPRAAK MET DOETS INPLANNEN

Anderen bekeken ook