De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Schiphol VIP Service

Schiphol VIP service biedt je de meest exclusieve manier van reizen via Amsterdam Schiphol Airport. Wij garanderen je privacy, rust en persoonlijke service, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij je reist. Omdat het VIP centre gescheiden is van de terminal, gaat de hectiek volledig langs je heen. Daarnaast neemt ons team je graag alle praktische zaken rondom je reis uit handen. Zo kun je rustig ontspannen of werken, en genieten van ons hoogstaande food & beverage aanbod. Het VIP centre is dagelijks geopend van 06.00 – 23.00 uur. Maak jouw Doets vakantie compleet door deze bijzondere diensten.

Bekijk de video

Exclusieve Doets Reizen actie

In samenwerking met Schiphol VIP Center kunnen Doets reizigers profiteren van deze exclusieve service. 
Tarieven 2020 (inclusief 21% BTW) Schiphol Vip Center. 

Vertrek vanaf Schiphol:
1 persoon:  € 423,50
2 personen: € 605,00
3 personen: € 786,50
4 personen: € 968,00
5 personen: € 1149,50
6 personen: € 1331,00
7 personen: € 1512,00


Aankomst op Schiphol:
1 persoon:  € 423,50
2 personen: € 605,00
3 personen: € 786,50
4 personen: € 968,00
5 personen: € 1149,50
6 personen: € 1331,00
7 personen: € 1512,00

Bij last-minute boekingen zijn hogere tarieven van toepassing.


Schiphol VIP Service - Doets Reizen

VIP service bij vertrek van je vlucht

Laat je voor de deur van ons VIP centre afzetten door je taxi of chauffeur of maak gebruik van Terminal Valet Parking. Als je jezelf uiterlijk anderhalf uur voor de vlucht meldt, heeft het VIP Team voldoende tijd om alle reisformaliteiten voor je te verzorgen. Je kunt  dan in alle rust en comfort voorbereiden op de reis. Uiteraard leiden wij je desgewenst graag even rond.

Schiphol VIP Service - Doets Reizen

Service & Diensten

Het vriendelijke team ontvangt je met alle egards in het VIP centre en brengt je meteen naar één van de exclusieve VIP ruimten. Indien beschikbaar is een privé lounge mogelijk. Terwijl je ontspant, checken wij je in voor uw vlucht en staan we stand-by voor het geval je extra wensen hebt. Ook de paspoortcontrole vindt plaats in het VIP centre. Wij brengen je bagage direct naar het betreffende vliegtuig.

Schiphol VIP Service - Doets Reizen

Luxe transfer

Ze houden de vlucht in de gaten en halen je op in de lounge als het tijd is om te gaan. Het VIP Team begeleid je door onze privé security check. Vervolgens brengen ze je naar het vliegtuig in een zeer luxe auto.

Schiphol VIP Service - Doets Reizen

VIP service bij aankomst van je vlucht

Het Schiphol VIP Team begroet je bij de deur van het vliegtuig en brengen je met een luxe auto naar het VIP centre. Terwijl je in
alle rust op de koffers wacht, halen wij deze van het vliegtuig en handelen we de reisformaliteiten af. Als je alleen met handbagage reist, begeleiden we je naar de uitgang. Zo bent je snel onderweg en sneller thuis.

Schiphol VIP Service - Doets Reizen

Menu op maat

Of je nu wilt ontbijten, lunchen of dineren: je kunt in het VIP Centre van Schiphol van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat heerlijk eten. Ze bieden je een wisselend dagaanbod met smakelijke gerechten vol verse ingrediënten aan. Heb je speciale wensen of allergieën? De chefs houden er graag rekening mee.

Schiphol VIP Service - Doets Reizen

Meer informatie Schiphol VIP Service

Wil je de geboekte reis bij Jan Doets compleet maken met het VIP Services op Schiphol? Wij regelen het graag.