Anja Volwerk

Boekhoudster Mountain Lion

Heel fijn basistempo

Het basistempo van Boekhoudster Anja is hoog. Vandaar dat ze bekend staat als een snelle werker: ‘Vaart maken vind ik prettig.’ Anja heeft zelf een bedrijf gehad, dus ze weet heel goed wat er in de zakelijke wereld wordt gevraagd om succesvol te zijn. Met haar kennis en ervaring mag ze haar eigen intuïtie nog wat vaker vertrouwen, opdat ze de dingen meteen op haar eigen manier durft aan te pakken. Maar net als haar alter ego, de bergleeuw, laat ze hoe dan ook niet los.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1968

Functie
Boekhouder

In dienst sinds
2019

Reisde door Canada en /of de VS
Californië heb ik 2x bezocht, allebei de keren in december. Dit was echt een geweldige ervaring. Mede door het aangename klimaat, overdag kun je heerlijk genieten van de zon en ’s avonds/s nachts kan het bijna vriezen.

Favoriete hotel 

Wat mij geweldig lijkt is toch wel een balkonhut op een geweldig cruiseschip,  Heerlijk op je balkondeur opendoen en dan genieten van je ontbijtje met uitzicht op de zee en de helder blauwe lucht.

Favoriete US/Canadian food

American Pancakes bestel ik graag als ontbijt. Het liefst eet ik die kleine pannenkoeken met een beetje maple syrup en vers fruit.

Favoriete uitzicht
New York staat echt bovenaan mijn lijstje om snel te bezoeken. Ik denk echt dat dat mijn favoriete stad is. Alles wat je wenst is daar aanwezig!

Favoriete staat/provincie

Californië is mijn favoriete staat. Mede door het aangename weer in Californië. “It never rains in Californie”

Favoriete activiteiten/excursie
Antelope Canyon Tour vanuit Page is een van de meest fotogenieke bestemmingen in Zuidwest-Amerika: Antelope Canyon! In een jeep hobbel je naar de kloof die onder invloed van water, wind en zand is gevormd. Na een korte afdaling met een Navajo-gids kom je aan in de kloof en kun je de mooiste plaatjes schieten.


Favoriete National Park
Het Sequoia National Park is mijn favoriete park, door het ongerepte en de oudheid. Hier ervaar je echt hoe nietig je bent. Het park is dan ook de thuisbasis van de grootste boom ter wereld qua volume: de General Sherman boom. Het grootste deel van het park is nog een onberijdbare wildernis en vertegenwoordigt nog de tijd voordat de eerste Europeanen in Amerika aankwamen.

Favoriete strand
Clearwater Beach heeft de breedste stranden van Florida. De combinatie van witte stranden, blauw water en voldoende vakantievermaak binnen handbereik maken het tot een waar paradijs!

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring