Anne Slot

Reisspecialist Owl

Snel resultaat door geduld en wijsheid

De uil zit meestal op een hoge tak en observeert de wereld. Dit talent om mensen en situaties goed in te schatten - door nauwkeurig te observeren – zien we ook bij Anne. Met haar bijzondere, groene ogen heeft ze een scherpe blik en behoudt overzicht. Zodra deze Reisspecialist in samenspraak eenmaal bepaald heeft wat het beste bij de klant past, kan ze snel schakelen. En is ze, net als de nek van de uil, ineens wendbaar en doortastend. Ook de wijsheid die een uil traditioneel wordt toegedicht, zien we terug bij Anne: ‘Pas nadat ik de situatie heb doordacht en ingeschat, onderneem ik actie. Eerder niet.’ Het resultaat van haar wijsheid en geduld? De ‘uil’ Anne bereikt juist vliegensvlug haar voorgenomen doel.

Anne Slot - Owl

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1993

Functie
Reisspecialist

Sinds
Oktober 2017

Reisde door Canada en/of de VS:
Naar Florida, West Amerika, New England en Yukon

Favoriete hotel 
Cliff House, Oqunquit – Maine is mijn favoriet! Gelegen op de ruige kliffen van Maine vind je het luxueze Cliff House vlakbij de beroemde Nubb Lighthouse. Deze schitterende accommodatie kijkt mijlenver uit over de indrukwekkende Atlantische Oceaan. Het hotel is sfeervol en elegant ingericht in een maritieme stijl. Zodra je dit hotel binnenstapt voel je je thuis. Alle kamers hebben uitzicht over de Atlantische Oceaan, zo wil iedereen toch wakker worden?

Favoriete US/Canadian food
Ik ben gek op donuts! In iedere stad heb ik een andere donut geprobeerd tijdens mijn reis door Florida.

Favoriete stad
Los Angeles heeft echt alles: strand, cultuur, top restaurants, winkels en je kan er heerlijk surfen! Met onze huurauto hebben wij de hele stad door gereden. Een van de mooiste uitzicht punten hadden wij vanaf het Griffith-observatorium! Mijn favoriete activiteit in Los Angeles is surfen maar ook het bezoeken van verschillende film studio's zoals Universal Studios en Warner Bros.

Favoriete uitzicht
Vanaf mijn campingstoel op de Ruby’s campground bij Bryce Canyon NP in het donker... de sterrenhemel is naar mijn mening zo veel mooier in Utah dan waar dan ook!

Favoriete staat/provincie
Voor mij is dat New Hampshire, de officiële bijnaam van New Hampshire is ‘The Granite State’, maar er wordt ook wel eens gesproken over de ‘The White Mountain State’ of het ‘Zwitserland van Amerika’, vanwege de besneeuwde bergen in het noorden.  90 procent van het gebied is bedekt met bergen, bossen en meren. Zwarte beren, elanden en lynxen leven in de Great North Woods in het noorden van de staat en deels in de White Mountains.

New Hampshire is zowel voor de winter en de zomer een paradijs voor outdoor liefhebbers. De White Mountains is het grote natuur gebied van deze staat. Hier kan je niet alleen lekker genieten van de natuur, maar ook zijn er goede restaurants te vinden en kan je er fijn winkelen.

Favoriete activiteit
Zwemmen met dolfijnen bij Theater of The Sea, Islamorada. Van wie was dit vroeger niet de mooiste kleine meisjes droom? Als cadeau voor mijn verjaardag mocht ik in 2016 eindelijk met dolfijnen zwemmen! Mijn droom kwam uit! Theater of the Sea is een aquarium waar de dieren in hun eigen leefomgeving verblijven, er zijn geen blauwe heldere zwembad bassins te vinden op terrein. Echt de perfecte plek om met dolfijnen te zwemmen

Favoriete National Park
Of mag ik een state park noemen? De Big Sur (zoals Julia Pfeiffer Burns State Park) langs de Highway 1 in Californië is een romantische plek om door heen te dwalen. Kleine accommodaties op de rotsen omringt door prachtige bossen. Door het park lopen diverse trails langs watervallen, het lijkt wel een sprookje.

Favoriete strand 
Ik ben gelukkig op elk strand! Toch als ik moet kiezen... is Fort Myers beach mijn favoriet. Fort Myers is een gezellig plaats waar voldoende restaurants en barretjes zijn. De pier is de perfecte plek om te genieten van een schitterende zonsondergang.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring