Florence Vermeulen

Reisspecialist Squirrel

Energieke elegantie

Ook als het ogenschijnlijk wat rustiger is, ziet Florence nieuwe uitdagingen of klussen en blijft ze in beweging. Net als de eekhoorn, die altijd weer een volgende boom heeft om in te klimmen. ‘Ik zie altijd nieuwe kansen en mogelijkheden,’ aldus Florence. ‘En kom het liefst meteen in actie.’ Reisspecialist Florence heeft een prettig stemgeluid en als ze zin heeft kan ze ravissant gekleed gaan. Dat haar alter ego ‘Eekhoorn’ is, komt omdat ze in haar jeugd ooit vol ijver naar een eekhoorn op jacht ging nadat haar vader had beloofd dat ze die, bij succesvolle vangst, als huisdier mocht houden.

Joyce Kwast - Squirrel

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1995

Functie:
Reisspecialist

Sinds:
(Oktober) 2018

Reisde door Canada en/of de VS:
Ik ben twee keer in New York City geweest, waarvan 1x tijdens oud en nieuw. Fantastisch om zo het nieuwe jaar in te luiden! Verder zijn er nog heel veel plekken die ik graag wil bezoeken in de USA, Canada en IJsland De diversiteit tussen de bruisende steden en de indrukwekkende natuur spreekt mij heel erg aan. Ik kan niet wachten om kennis te maken met de vele nationale parken, wintersportgebieden en de zonnigste stranden.

Favoriete hotel:
Iets wat hoog op mijn ‘lijstje’ staat is het overnachten op een typische ranch, bijvoorbeeld in Tucson. Het echte western gevoel ervaren lijkt mij fantastisch. Daarnaast lijkt mij ‘The view hotel’ in Monument Vally een van de meest unieke belevenissen. Wie wil er nou niet wakker worden met zo’n uitzicht?! Voor het ultieme luxe-gevoel zou ik kiezen voor het Amangiri resort in Utah. Hier hebben al veel beroemde sterren overnacht.

Favoriete US/Canadian food:

In NYC was ik gek op de grote bekers koffie van Starbucks met een verse donut. Uiteraard kan je mij altijd wakker maken voor een grote hamburger zoals deze in het Hard Rock Café bereid worden. De echte BBQ-rook smaak is uniek!

Favoriete uitzicht:
Top of the rock was verbluffend. Hier ervaar je het ultieme New York-uitzicht. Eind van de middag een drankje drinken in 1 van de vele rooftopbars geeft ook een prachtig uitzicht, zeker als de zon aan het zakken is. Garantie voor mooie foto’s! Daarnaast zal ik nooit het moment vergeten dat ik voor het eerst, in een yellow cab, New York binnen reed. De gebouwen waren zo hoog!

Favoriete stad:
Voor nu is dat (nog) New York. De energie die deze stad je geeft is bijna niet te omschrijven. Het is een totaal andere wereld waar je in terecht komt, maar door de unieke vibe, voel je je er zeer snel thuis. Uiteraard staan de andere steden ook hoog op mijn lijstje.

Favoriete staat/provincie:
Het lijkt mij geweldig om een keer te skiën in de Canadese Rockies, West-Canada. Ik ski al sinds mijn vierde jaar en het is altijd een droom geweest. De skigebieden zijn er zo groot en uitgestrekt. Daarnaast zijn er nog veel meer andere activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld een snelle tocht op de sneeuwscooter of een uniek uitzicht vanuit de helikopter.

Favoriete activiteit:

Het bezoeken van de nationale parken en het maken van een helikopter vlucht over de Grand Canyon staat wel op nummer 1. De diversiteit aan natuur wat deze landen te bieden heeft is een enorme ervaring. Daarnaast zou ik IJsland de Golden Circle, nog willen benoemen als iets wat ik heel graag wil zien.

Favoriete National Park:
Grand Canyon National Park lijkt mij zeer indrukwekkend! Voor mij typeert dit park ook de USA.

Favoriete strand:
Voor het ultieme strand gevoel zou ik kiezen voor de Bahamas. Hier heb je de mogelijkheid om samen met schattige varkentjes de zee in te duiken. Wie wil dat nou niet? Daarnaast ben ik gek op de hagelwitte stranden en knalblauwe zeeën.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring