Jeremy Metselaar

Marketing Manager The Wolf

Doelgericht, leergierig en ondernemend.

Net als de wolf heeft Marketing Manager Jeremy een goed ontwikkeld jachtinstinct, dat wil zeggen: met grote passie jaagt hij een doel na. En om dat doel te bereiken durft hij zijn instinct leidend te laten zijn. Tegelijkertijd is hij heel erg nuchter, dol op cijfers en statistieken. ‘In het ideale geval wordt mijn instinct bevestigd door de statistieken. En is het succes van een actie of internetpagina exact wat ik vooraf had ingeschat.’ Jeremy is leergierig. Wil in de toekomst zelf gaan ondernemen. Tegelijkertijd heeft hij, wolf zijnde, oog voor zijn omgeving. En stelt hij zich altijd loyaal op naar de groep, ofwel, naar zijn collega’s in het Doets-team.

Goal oriented, keen to learn and enterprising

Just like the wolf, Jeremy Metselaar has a keen hunting instinct, meaning: he will passionately chase a goal. To reach that goal he dares to rely on his instincts primarily. At the same time he is very down to earth, grounded in numbers and statistics. ‘Ideally my instinct is confirmed by the numbers. And the performance of a campagne or web page is exactly as I envisioned.’ Jeremy is keen to learn. In the future he’d like to start his own company. At the same time, being a wolf, he is well aware of his surroundings. And he is always loyal to the group, thus, to his colleagues in the Doets team.

Jeremy Metselaar - Wolf

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1994

Functie
(Junior) Marketing Manager. Het onderhouden en vernieuwen van onze inspirerende website, Google (SEO/SEA), de sociale media, klanttevredenheid, pop-up (klant) events organiseren en PR-campagnes opzetten en beheren behoren tot mijn taken. Een leuke en afwisselende baan.

Sinds
2018

Reisde door Canada en/of de VS|
Pas één keer. Ik heb samen met mijn familie een camperreis gemaakt door West-Canada. We begonnen in Calgary en zijn door de Rockies via de vele mooie nationale parken naar Vancouver Island en Vancouver gereden. Check ook www.doetscommunity.nl voor bestemmingsinformatie en blogs.

Favoriete hotel
Het Best Western Chateau Granville hotel stak er voor mij tijdens deze reis bovenuit. Buiten de luxe, grote kamers, het heerlijke ontbijt en het uiterst vriendelijk personeel om ligt het hotel op een perfecte locatie in downtown.

Favoriete US/Canadian food
Simpelweg de enorme hamburgers, waarvan ik er in 3 weken behoorlijk wat van heb versleten. Heerlijk brood en een lekkere burger bedekt met saus en sla. Ongezond, maar zo lekker!

Favoriete uitzicht 
Het adembenemende uitzicht over Moraine Lake behoorde zeker tot mijn favoriete uitzichten tijdens deze reis. Alsof je je midden in een schilderij bevind. Een bijna magisch blauw meer met op de achtergrond besneeuwde toppen en daarbij een strakblauwe lucht.

Favoriete stad
Vancouver. De stad is relatief jong en zo voelt het ook als je er rondloopt. De combinatie van het sfeervolle stadscentrum en de omliggende natuur zorgt ervoor dat je je er geen moment hoeft te vervelen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Stanley Park of maak een rondvlucht boven de stad in een watervliegtuig. 

Favoriete staat/provincie
British Colombia! De ruige bergtoppen van de Rocky Mountains, de prachtige nationale parken, blauwe meren en de mooie kust maken dit mijn favoriete provincie van Canada.

Favoriete activiteiten
Voor de waaghalzen; de Whistler Zipline - The Sasquatch is de langste zipline in Canada en Amerika. Wat was dit enorm tof zeg! Daarnaast is de FlyOver Canada in Vancouver een hele unieke bioscoopervaring die je meeneemt naar de mooiste plekken van Canada. En last-but-not-least; Fietsen in Vancouver. Op eigen tempo door het mooie Stanley Park en vervolgens over de Lions Gate Bridge naar het Capilano Suspension Bridge Park op de fiets is een echte aanrader.

Favoriete National Park
Zowel Banff als Jasper. Beide parken bieden overweldigende natuur. Deze parken zijn echt de reden waarvoor jij naar West-Canada zult gaan. Hoge bergtoppen, blauwe meren, tal van activiteiten en beide zijn het erg gezellige, typisch Canadese stadjes.

Favoriete strand
Long Beach – Vancouver Island. Met een aangelegd houten pad wandel je door het regenwoud zo het strand op. Hoe tof is dat!?

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring