Jesse Mantz

Marketing Medewerker The Lobster

Whizzkid in multimedia

De overeenkomst tussen Jesse en een kreeft is, behalve dat hij zich vast grijpt in zijn doelen, ook dat hij veelzijdig is. Dat wil zeggen, net zoals de veelpotige kreeft kan hij alle kanten op bewegen. Marketing Medewerker Jesse heeft multimedia gestudeerd en mede daardoor is hij in staat naar verschillende oplossingen te schakelen: ‘Elk project heeft zijn eigen specifieke kenmerken. En vraagt daardoor een specifieke oplossing.’ Met zijn zachte, maar besliste karakter weet Jesse anderen effectief voor zijn ideeën te winnen.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1998

Functie:
Marketing Medewerker

Sinds:
2019

Reisde door Canada en/of de VS:
1 keer naar Canada en 1 keer naar IJsland.

Favoriete hotel:
Ik ben helemaal weg van de Moraine Lake Lodge. Niet alleen door de prachtige ligging naast Moraine Lake, maar ook door het luxe en elegante interieur en de grote ramen die een adembenemend uitzicht geven op de besneeuwde bergtoppen en door een gletsjers gevoed Moraine Lake.

Favoriete US/Canadian food:
Ik hou van typische Canadese Poutine. De knapperige friet, gesmolten kaas en de rijke jus maken het echt een guilty pleasure.

Favoriete uitzicht:
De Helikoptervlucht Ultimate Columbia Icefield Tour. Een circa 55 minuten durende helikoptervlucht halverwege de Icefields Parkway tussen Banff en Jasper National Park. Deze helikoptervlucht is de meest spectaculairste variant die je kan boeken. Je gaat vliegt onder andere naar de Columbia Icefield en de Snow Dome en langs de Lyle Icefield. Op de terugweg vlieg je over de Wilson Icefield om het avontuur compleet te maken.

Favoriete stad:
New York City. Wolkenkrabbers, gele taxi’s en hotdogs. Van haar talloze topmusea en haar trendy winkels tot haar artistieke wijken. Maar ook haar bekende trekpleisters als het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park.

Favoriete staat/provincie:
Alleen al om haar subtropische klimaat, de weelderige bloemenpracht, vulkanische zwarte zandstranden, ruige kliffen, groene bossen, kleurijke canyons en de eigen cultuur is Hawaii mijn favoriete staat.

Favoriete activiteit:
Hiken! Bijvoorbeeld in een National Park. Laat de auto lekker staan en geniet van de ongerepte natuur.

Favoriete National Park:
Na mijn tijd in Canada is het zeker Banff National Park. Mede door de azuurblaauwe gletsjermeren, de prachtige wandelpaden, de besneeuwde bergpieken en de woeste rivieren en watervallen.

Favoriete strand:
St. Pete Beach in Florida wint deze: Paradijselijke witte zandstranden, tropische palmbomen en prachtige aangelegen hotels. Ook heeft St. Pete Beach veel te bieden qua recreatiemogelijkheden als fietsen, vissen, zwemmen, snorkelen en golfen of gewoon lekker luieren op het strand.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring