De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Julia Verhaar

Reisspecialist Bald Eagle

De Amerikaanse zeearend is een flexibel en leergierig dier die langs de kust te vinden is en beschikt over een helicopterview. Eigenschappen die de Amerikaanse zeearend en Julia zeker gemeen hebben. Julia pakt uitdagingen met beide handen aan, houdt overzicht en gaat obstakels niet uit de weg. Net zoals de Amerikaanse zeearend kan Julia goed zelfstandig als in teamverband werken. Iets wat bij een reisspecialist zeker van pas kan komen.

The Bald Eagle is an animal that is flexible and is eager to learn new things, that can be found along the coast and possesses a helicopter view. Characteristics that the American sea eagle and Julia definitely have in common. Julia tackles challenges with both hands, keeps an overview and does not shy away from obstacles. Just like the American Sea Eagle, Julia can work well independently as well as in a team. Something that can certainly come in handy for a travel specialist.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1998

Functie
Reisspecialist

Sinds
2022

Reiservaring
Gedurende de zomer van 2019 ben ik samen met mijn ouders, zus en broer voor twee weken naar New York en Washington D.C. geweest. Bruisende steden met veel bezienswaardigheden die ik iedereen zou aanraden en waar ik graag nog een keer naar zou willen terugkeren.

Favoriete food
Op een warme zomeravond hadden wij in New York een pizza bij Joe's Pizza gehaald en wat een beleving was dat! Er stond een enorme rij voor het kleine restaurantje, het pleintje voor Joe's Pizza stond vol met mensen die van hun pizza's aan het genieten waren en de pizza die je meekreeg was ongelofelijk groot. Ik heb nog nooit zo'n grote (en lekkere) pizza op. Het was een lust voor het oog!

Favoriete uitzicht
Ik heb de skyline van New York 's ochtends en 's avonds mogen bewonderen vanaf de Empire State Building en de Rockefeller Center. Ik moet toegeven dat ik de skyline ’s avonds het indrukwekkendst vond! De vele lichtjes en de levendigheid van de stad maken de bijnaam van New York (The City That Never Sleeps) dan ook zeker waar.

Favoriete stad
New York is mijn favoriete stad. Het is een bruisende stad die van alles te bieden heeft. Heb je zin om naar een Broadway musical te gaan, een strand of park te bezoeken of helemaal op te gaan in een Baseball Game van de Mets of de Yankees? Het is allemaal mogelijk in New York.

Favoriete staat/provincie
Ik ben iemand die van warme temperaturen houdt, een bestemming bezoekt waarbij er naast de natuur ook van het stedelijk aspect kan worden genoten en aan de kust (in het water op haar surfboard) te vinden is. Wegens de diversiteit zou Californië de perfecte staat voor mij zijn!

Favoriete activiteiten
New York beschikt over enorm veel kunst en er zijn wel tientallen musea in de stad te vinden. Toch heb ik mijn ogen uitgekeken gedurende de Street Art Tour door de wijk Bushwick, in Brooklyn. Bijna iedere straat beschikt over street art, elk kunstwerk heeft zijn eigen verhaal. De gids ging in op de verschillende inspiratiebronnen van de kunstenaars – waaronder muziek, wat de gids gedurende de tour ook afspeelde –  en de betekenissen en achtergronden van de kunstwerken. De Street Arts Tour gaf naast de informatie die inging op de street art ook een goed beeld van de geschiedenis van dit deel van de stad, waardoor je je nog meer kon inleven. Ik vond dit echt een geweldige ervaring.

Favoriete (National) Park
Bryant Park in New York heeft mij enorm verrast. Midden in de drukke stad kon je elke avond picknickend van diverse optredens genieten. Het was echt een plek waar veel lokale bewoners samen kwamen om de warme zomerdag af te sluiten met een hapje en drankje, om een potje te schaken of zelfs te studeren. Deze relaxte heeft ervoor gezorgd dat wij ‘s avonds meerdere keren zijn teruggekomen. Ook zou ik graag een keer het Grand Canyon National Park willen bezoeken.

Favoriete strand
Gedurende mijn vakantie in New York en Washington D.C. heb ik geen stranden bezocht wegens de vele andere bezienswaardigheden die er waren. Als ik een volgende keer naar New York ga, zou ik graag Coney Island Beach willen bezoeken.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring