De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Linton Pathinathar

Finance The Moose

De Moose kan verrassend genoeg 6 meter diep duiken. Ze zijn sterk, vastberaden, maar ook erg slim! Ze laten zich niet zomaar wegzetten en gaan door tot het einde. Daar kan ik mezelf wel in vinden. Ik ga altijd vastberaden naar werk en stop niet tot alles klopt. Verder kan ik net als de Moose, genieten van het water.

Moose

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1967

Functie
Senior Finance

Sinds
2022

Reisde door Canada
Samen met mijn familie naar Vancouver, Canada. We hebben meerdere plekken bezocht. Het was een reis om niet te vergeten.

Favoriete Canadian food
Als je van vis houd, is “seafood” echt een aanrader! Ze hebben heerlijke “seafoods” waar ze trots op zijn. Mocht je dit niet lekker vinden, dan hebben ze genoeg andere gerechten om van te genieten.

Favoriete uitzicht
Je kunt in Canada niet één favoriete uitzicht hebben, maar de plekken die ik graag opnieuw zou willen bezoeken zijn Harrison Hot Springs en Whistler Mountain. Zorg dat je camera genoeg opslag heeft, want je blijft maar foto’s maken!

Favoriete stad
Vancouver is mijn favoriete stad. Van een berggebied naar een geweldig park, het lijkt wel paradijs. Je kunt er haast niet stil zitten, omdat er zo veel verschillende plekken zijn om te bezoeken. Mocht je toch stil zitten, geniet dan van het schitterend uitzicht.

Favoriete activiteiten
Rond reizen, bezoeken van bergen, watervallen en meren zorgt voor een onvergetelijke momenten. Samen met de familie en vrienden op vakantie naar zulke gebieden, zorgt niet alleen voor mooie plaatjes maar ook een hechte band.

Favoriete National Park
Het bezoeken van Pacific Rim National Park stond hoog op mijn lijst. Het was even ontspannen en genieten van het natuur.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring