Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Mike Postma

Reserveringsmedewerker The Beaver

De Bever is een werkzaam, vooruitziend en voorzichtig dier. Deze goede zwemmer en duiker leeft in kolonies. Hij verzet zich tegen dwang. De Bever is sociaal, maar eerder zwijgzaam en kent weinig vijanden. Hij is ingenieus en heeft een enorme bouwlust. De Bever is trouw . Een bever is een ijverig dier, een groot bouwer met een sterk gezinsgevoel. Hij bouwt zijn huis met meerdere uitgangen, zodat hij nooit vast komt te zitten en altijd een uitweg heeft. De bever stimuleert ons om ideeën te verwezenlijken en dat samen met anderen te doen. Om samen aan een doel te werken is een goed groepsgevoel nodig waar harmonie heerst zonder afgunst en concurrentie, maar juist eerbied en respect voor de ander. Zo ontstaat een ware eenheid dat kan leiden tot mooie prestaties.

Patricia Spaansen - Beaver

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1986

Functie:
Medewerker Traffic

Sinds:
2023

Reiservaring:
Amerika, Bahama’s, IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en Frankrijk

Favoriete hotel:
IJshotel in Jukkasjärvi. Het is een fantastische ervaring om in een hotel te slapen geheel van ijs en sneeuw. Elk jaar is het hotel anders en word gebouwd in een ander thema.

Favoriete US/Canadian/Icelandic food:
Oeh moeilijk. Als foodie hou ik echt van de “local experience”. Gerechten proeven uit de omgeving waar ik ben. Maar wat ik iedereen aan wil raden die naar de Florida keys gaat is de Key Lime Pie!

Favoriete uitzicht:
Ook moeilijk maar als ik moet kiezen zal dit toch het uitzicht zijn vanaf de Preikestolen in Noorwegen. Een adembenemend uitzicht op meer dan 600 meter over het Lysefjord.

Favoriete stad:
Stockholm met bijnaam “het Ventië van het noorden”. Wat een hotspot van cultuur. Je kan er genieten van natuur op het water en op het land samen met een levendige en duurzame culinaire kant.

Favoriete provincie:
De Lofoten in Noorwegen. Deze eilandengroep in Noord-Noorwegen wordt elk jaar weer verkozen tot een van de mooiste bestemmingen ter wereld. En als je er bent zie je snel waarom. Opvallend vond ik dat er geen grootschalige ontwikkeling is. Grote hotels en snelwegen zal je er niet vinden. De middernachtzon in de zomer is een unieke ervaring. 24 uur lang licht! Met als tegenhanger in de winter maar een paar uur schemer. Wel een grote kans om het noorderlicht te aanschouwen.

Favoriete activiteiten:
Creating memories with the ones you love!

Favoriete National Park:
Niet officieel in een nationaal park maar wel Unesco werelderfgoed. De 15 kilometer lange Geirangerfjord in Noorwegen.

Favoriete strand:
South Beach Miami. Het verwachtingsbeeld dat ik van South Beach had werd daar bevestigd en zelfs overtroffen. Het extravaganza de rijkdom en het zien en gezien worden maakt het wel one of a kind. Daarnaast is de Art Deco scene langs Ocean Drive echt prachtig om te zien.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring