Patricia Spaansen

Reisspecialist Beaver

Hartveroverende lach

Patricia is simpelweg een kei in het contact met klanten. En weet altijd weer feilloos een fantastische reis samen te stellen. Maar haar ‘geheime wapen’ is zonder twijfel haar hartveroverende lach, waarmee ze de mensen om haar heen een warm gevoel geeft. Maar er is meer dan alleen die lach: Patricia heeft al veel meegemaakt in het leven, stelt daarom goede vragen en kan dankzij haar nieuwsgierigheid tot de kern van iemand doordringen: ‘Elk gesprek is bijzonder.’ Mede dankzij de contouren van haar gezicht is haar alter ego de ijverige bever geworden.

Patricia Spaansen - Beaver

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1987

Functie:                           
Reisspecialiste

In dienst sinds:           
2010

Reisde door Canada en /of de VS: 
10x in totaal: Zuid West USA 3x , Florida 2x, New York City, New England, West Canada 2x en Atlantisch Canada.

Favoriete hotel
Dit zijn de moeilijkste keuzes die ik nu dus moet maken. Ik ben echt fan van de Emerald Lake Lodge in Field, Yoho NP. Gelegen in British Columbia, West Canada, aan Emerald Lake. Het zijn diverse gebouwen waar de kamers in liggen. Ik wil dan wel aanmerken om een Lakeview Room te boeken. Heerlijk zo in de ochtend wakker worden, staan op het balkon en niets anders dan de prachtige natuur om je heen. Zicht op Emerald Lake, in de stilte... In de avond een prachtige sterrenhemel. 

Favoriete US/Canadian food:
Key Lime Pie is toch wel iets waar ik graag van proef. Dan wel de originele, die kun je enkel eten op de Keys, niet elders. De Key Lime wordt ervoor gebruikt, die alleen daar perfect is. Alleen ik moet altijd delen, want zelf krijg ik het niet op. Zo machtig is een stukje taart.

Favoriete uitzicht:
Onlangs ben ik Seattle geweest en heb ik in de avond Seattle kunnen zien vanaf Kerry Park. Vanaf hier zie je echt de Skyline van de stad. De verlichte Space Needle, de Pacific Ocean, de torens, echt waanzinnig! Maar ik kan ook echt genieten van het uitzicht vanaf Submarine Rock in Sedona, tijdens de Jeeptour!

Favoriete stad:
Iedereen zegt New York, maar zoals ik al eerder aangaf, ben ik reeds in Seattle geweest. Echt een fantastische verrassende stad. Het massatoerisme heeft deze stad nog niet ontdekt, dus des te leuker vind ik het. Pike Place Market, Chihuly Glass Museum zijn echt hoogtepunten die je niet mag overslaan daar. 

Favoriete staat/provincie:
Wat ik heel verrassend vond was Newfoundland, Atlantisch Canada. het gevoel dat ik daar kreeg, was meer Iers, ruige kusten, vuurtorens, Gros Morne NP, Twillingate is ook mijn favoriet. Ook hier kent dit eiland geen massatoerisme. Utah is ook een van mijn favorieten, gezien de mix van State Parks en de National Parks.

Favoriete activiteiten/excursies:
In Kennebunkport ben ik op een ochtend gaan Paddleboarden op de Kennebunk River. Ik had dit nog nooit gedaan, maar met een juiste uitleg was dit echt peanuts. Ik ben ook niet van mijn board gevallen, kortom: het is heel makkelijk om te leren. Heerlijk! Alle rust, langs de boten, vogels om mij heen te fluiten. Paddleboarden kun je op zoveel plekken in de USA. Ik raad het iedereen aan, maar dit vond ik echt een bijzondere locatie.

De Jeeptour in Monument Valley vind ik ook echt super! Hier moet je gewoon niet willen om zelf te rijden, want grote kans dat je vast komt te staan. Ik heb het met eigen ogen gezien. Tijdens de tour kom je ook op plekken waar je alleen mag komen met een Jeeptour. Deze tour is kleinschalig en de vergezichten tijdens deze tour… Fantastisch! Dan kom je op plekken waar het zo stil is… Dan hoor je alleen de wind en het uitzicht dat oneindig is. Neem dan wel de tour van 2,5 uur, dan kom je verder het park in.

Favoriete National Park:
Weer een moeilijke vraag. Ik denk dat ik geen keuze maak, maar dat ik een soort van top 3 heb. Gros Morne NP op Newfoundland, Jasper NP in Alberta en Zion NP in Utah. Als ik ze in verband breng, zijn ze voornamelijk groen, hoewel in Zion NP ook rode rotsen terugkomen. De wegen door Zion NP zijn ook prachtig om te zien! Wel wil ik nog aangeven dat je de State Parks ook zeker niet mag vergeten. Ze dragen dan niet de naam van een National Park, maar doen zich qua natuur niet minder voor. Denk hierbij aan Monument Valley, eigenlijk het eerste wat in mij opkwam toen ik dacht aan mijn favoriete park, echter is dit geen Nationaal Park.

Favoriete strand:
Als ik voor een heerlijke wandeling ga, dan raad ik de stranden aan op Cape Cod, Massachussets. Is het een strand waar ik lekker op wil liggen en echt zomer wil, dan ga ik liever naar Laguna Beach, Californie.  

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring