Priscilla Melse

Commercial Director Sea Otter

Magneet in het maken van contact

Priscilla heeft het soort aanwezigheid waar mensen onmiddellijk blij van worden. Dat merk je pas goed als ze er om wat voor reden ook niet is: dan wordt Priscilla gemist. De parallel met de zee otter is dat die, met zijn vaak komische bewegingen in het water, mensen eveneens blij maakt. Daarnaast heeft Commercial Director Priscilla een enorm drang de buitenwereld te verkennen. Bezit ze de gave van de humor alsmede het talent snel en makkelijk contacten te leggen, die zakelijk interessant zijn. ‘Als ik een mogelijkheid zie, pak ik mijn kans, net als een zee otter zijn prooi.’

Relationship magnet

Priscilla has the kind of presence that makes people immediately feel happy. This is even clearer on occasions that she isn’t there for some reason: then Priscilla is dearly missed. The parallel with the sea otter is that their often funny shenanigans in the water make people happy too. Next to that Commercial Director Priscilla is very driven to explore the outside world. She is gifted with humor and has the talent to effortlessly connect with others who could offer business opportunities. ‘When I see an opportunity, I will seize it, just like a sea otter with its prey.’

Priscilla Melse - Sea Otter

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1989

Functie
Commercial Director

Sinds
2012

Reisde door Canada en/of de VS

Ongeveer 15 keer. Onder meer naar: Rockies USA, Chicago, Zuidwest-USA, Florida, New England, Noordwest-USA, New York City, Washington DC, Philadelphia, Deep South USA.
Check ook www.doetscommunity.nl voor bestemmingsinformatie en blogs.

Favoriete hotel
Mijn favoriete hotel is de Ventana Big Sur langs Highway 1 in Californië. Circa 30 kilometer ten zuiden van Monterey. Een adults only hotel met een zalige luxe. Met uitzicht op de kust, een top restaurant en prachtige zwembaden. Een uitstekende plek om even een paar dagen bij te komen van je reis. Dit hotel is weer het bewijs dat we bij Doets overal in Canada en de VS accommodaties vinden met voor ieder wat wils. Ook voor ieder budget trouwens.

Favoriete US/Canadian food
Dan kies ik de Philly Cheese Steak. Die moet je in Philadelphia bestellen volgens een speciaal stappenplan, anders raken ze in de war. Je moet eerst zeggen welke kaas je erop wilt en dan pas of je wel of geen gebakken uien wenst. Ik raad de Provolone kaas aan en mét uien. 

Favoriete uitzicht
Je weet niet wat je ziet als je in Yellowstone National Park vanaf het noorden over de Beartooth pass rijdt. Je kijkt van bovenaf over de helblauwe meren en je staat in hartje zomer ineens in de sneeuw.

Favoriete stad
Sinds kort is dat New Orleans. Echt te gek. Ineens ben je in een heel ander Amerika dan je verwacht. Het bruist hier. Overal spelen jazzbandjes live muziek en het eten is fantastisch. Er hangt een beetje een Caribische sfeer. Ik vind het vooral heel bijzonder dat je er bijna geen ketens ziet. De hotels en winkeltjes zijn voornamelijk privately owned. Dus veel boetiekjes en kleine hotels.

Favoriete staat/provincie
Ik ben dol op Californië. Je kunt er met dik 40 graden Celsius in de woestijn staan en na drie uur rijden, zelfs in de zomer, rond het vriespunt op de ski’s staan. Het is een zeer langgerekte staat die loopt tot de staat Oregon in het noorden en San Diego in het zuiden bij de Mexicaanse grens. Je kunt er eindeloos rondrijden en indrukken opdoen. 

Favoriete activiteiten
Fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco is een heerlijke ervaring. Wij reserveren fietsen voor je op Fisherman's Wharf en je fietst over die iconische brug naar Sausalito aan de andere kant. Dat is een kunstenaarsdorpje. Hier kun je lekker struinen langs galeries en bijkomen op een terrasje. En je kunt vanaf hier ook de veerpont terugnemen voor nog meer mooie vergezichten.

Een andere must-do is om tenminste een hike te maken in een National Park dat je bezoekt. Natuurlijk zie je al veel vanuit de auto, maar je hebt het park pas echt beleefd als je er een wandeling maakt. Al zijn het maar een paar kilometers.  

Als je in de Deep South bent is het bezoeken van Graceland een must. Een platinum ticket is zeker aan te raden aangezien je dan naast Elvis' woonhuis ook o.a. het museum met zijn auto's kunt bezoeken en de vliegtuigen kunt bekijken. De tour door het woonhuis van 'the King' is interessant en door middel van de audio tour extra bijzonder. Tip: als echte Elvis fan is het natuurlijk te gek om in het Guesthouse at Graceland hotel te slapen! 

Favoriete National Park
Yellowstone National Park in Wyoming is mijn favoriet. Het heeft bijna alle spektakels van de andere parken, behalve de rode rotsen van Bryce. Die zijn hier geel, je heet natuurlijk niet voor niets Yellowstone. De modderpoelen en geisers vind ik heel bijzonder. De felle kleuren aan de randen van de geisers zijn echt bizar. We zijn er trots op dat we gasten van Doets op verschillende plekken IN dit park een zorgeloos verblijf kunnen aanbieden.

Favoriete strand
Voor het ultieme vakantiegevoel moet je op Laguna Beach in Zuid Los Angeles zijn. Waar het stadscentrum altijd hysterisch is met files en veel drukte is het hier ineens heel rustig. Wij boeken er graag het Pacific Edge hotel aan het strand voor je om even lekker bij te komen van overdonderend L.A. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring