Renée Joon

Reisspecialist Prairie Dog

Belofte voor de toekomst

Prairiehonden leven deels ondergronds, en ook voor Renée geldt: onder de oppervlakte zit een kracht, die niet altijd gezien wordt, ook misschien niet door haarzelf. Renée is sociaal begaafd, vriendelijk, maar kan ineens ook pittig zijn. Heel spannend wanneer deze Reisspecialist haar talenten volop zal ontdekken en wat ze er vervolgens mee gaat doen: ‘Gelukkig krijg ik bij Doets Reizen de tijd en de ruimte om verder te groeien.’ Wordt vervolgd.

Eline Veldhoen - Prairie Dog

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Dieren alter ego
Prairie Dog

Geboortejaar
1996

Functie
Verkoopmedewerker

Sinds
2019

Reisde door Canada en/of de VS

4 keer naar Amerika op
Vakantie geweest en een jaar in Virginia gewoond.

Favoriete Hotel
The Dylan Hotel in New York City. De locatie van dit hotel vind ik echt top. Ik vind het vooral in een stad als New York leuk om te gaan winkelen en vanaf dit hotel sta je zo op 5th avenue.

Favoriete US/Canadian food
Dat is dan toch wel een Ceaser salade met als toetje cheesecake bij The Cheesecake Factory. Het leuke aan The Cheesecake Factory vind ik dat je uit super veel gerechten kan kiezen en daarom blijf ik maar teruggaan om iets nieuws te kunnen proberen. Het is dan ook extra handig dat The Cheesecake Factory verspreid zit door heel Amerika.

Favoriete uitzicht
New York vanaf Rockefeller Center vind ik prachtig. Je kan dan goed zien hoe groot Central Park is, maar ook kijk je recht tegen het Empire State Building aan.

Favoriete stad
New York is echt mijn favoriete stad. Dit was de eerste reis die ik naar Amerika heb mogen maken. Ik ben toen van Washington DC naar New York gevlogen voor een dag. 

Favoriete staat/provincie
Virginia is mijn favoriete staat in Amerika. Hier heb ik in 2013 een jaar gewoond om te studeren aan een college. Het leuke aan Virginia vind ik dat je de drukte in Washington DC op kan zoeken, maar ook kleinere steden zoals Old Town Alexandria. Ook vond ik het strand in Virginia Beach een mooie afwisseling om te bezoeken.

Favoriete activiteiten

Fietsen door San Francisco vond ik verrassend leuk. Je kan op deze manier ontzettend veel zien en vooral fietsen over The Golden Gate Bridge vond ik erg speciaal.

Favoriete National Park
Canyonlands lijkt mij een ontzettend mooi National Park om te bezoeken. De jeep tour maakt de ervaring extra speciaal.

Favoriete strand
Santa Monica heeft zoveel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Santa Monica Pier met allemaal leuke attracties. Dit strand zou ik heel graag nog een keer willen bezoeken.  

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring