Sandy Reynhout

Traffic Manager Grizzly Mother

Krachtig zorginstinct

Vanwege haar langjarige loopbaan bij Doets Reizen, ze werkt al ruim twintig jaar bij ons, is Sandy naar haar alter ego Grizzly Moeder toe gegroeid. Vanaf het eerste moment heeft Accounting Medewerker Sandy zich laten kennen als loyaal en zorgzaam, en dat is ze nog steeds. Net zoals bij veel andere collega’s zit de Doets-mentaliteit – niet opgeven, altijd doorgaan – diep in haar verankerd. Een sterke vrouw, kortom, die ook bij tegenslagen overeind blijft.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
1971

Functie:
Accounting Medewerker

Sinds:

1998

Reisde door Canada en/of de VS:
Zes keer door de Verenigde Staten en één keer door Canada.

Favoriete hotel:
De Tanque Verde Ranch in Tucson in Arizona vind ik fantastisch. Een lekker resortachtig verblijf waar je op niveau kunt relaxen, maar ook heel actief kunt zijn. Zoals paardrijden en mountain hiken in een echte cowboy sfeer in een prachtige omgeving.

Favoriete US/Canadian food:
Ik ben dol op de Amerikaanse pancakes. Van die kleine, dikke ronde pannenkoekjes die je bij een echt Amerikaans ontbijt krijgt. Je eet ze met een klontje boter dat er op smelt en een scheutje maple syrup (dunne stroop). Lekker hoor!

Favoriete uitzicht:
Ik ben eens in de winter in Bryce Canyon National Park geweest, toen er sneeuw lag. Daar heb ik uitzichten gezien waar veel mensen jaloers op zijn. En terecht, want het was schitterend om op al die pilaren in dat bijzondere landschap een laagje sneeuw te zien.

Favoriete stad:
De eerste stad die ik in de Verenigde Staten zag was San Francisco. Dat heeft veel indruk op me gemaakt. Van de stinkende robben bij Fisherman’s Wharf tot het gezellige Ghirardelli Square.

Favoriete staat/provincie:
Met al die indrukwekkende nationale parken is Utah mijn favoriete staat. De verscheidenheid in de natuur vind ik erg bijzonder. Van de heuvels en bergen van Zion tot de rode rotsen van Monument Valley en natuurlijk de pilaren van Bryce.

Favoriete activiteit:
Als je op Vancouver Island bent in Victoria moet je echt een Whale Watch Tour doen. Wij hebben toen veel walvissen gezien, maar ook orka’s en bultruggen. Eerst denk je dat het normaal is, totdat mensen op de boot vertelden dat dit al hun derde tour was en dat ze nog niet eerder zoveel gezien hadden.

Een andere leuke bezigheid is een Jeeptour in Monument Valley. Je komt op plekken waar je met een gewone auto onmogelijk kunt komen. Een native American gids vertelt je allemaal leuke feitjes over het gebied en je krijgt de zonsondergang te zien vanaf een heel bijzonder punt; onder een ‘arch’.  Dat is een natuurlijk gevormde boog van rotsen. Je gaat weer terug als het pikdonker is. En dan zie je de unieke sterrenhemel.  

Favoriete National Park:
Yosemite National Park vind ik in alle opzichten een prachtig park. Zelfs het oerbos dat af en toe deels afbrandt is mooi. Het laat je het natuurlijk evenwicht zien dat bij dit ecosysteem hoort. De uitzichtpunten zijn fenomenaal. Je kunt hiervandaan ook hiken, soms met een ranger.

Favoriete strand:
Het strand van Sanibel Island in Florida is het mooiste dat ik ken. Niet om op te gaan liggen bakken in de zon. Daar ben ik niet zo van. Maar gewoon lekker rondstruinen, schelpen zoeken (dat kan hier heel erg goed!) af en toe met de voeten in het water en gewoon genieten met hoofdletters. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring