Vacature Marketing & Communicatie stage

Fulltime (39 uur) met ruimte voor jouw stageopdrachten.

Gek op reizen, schrijven en social media en heb jij zin in een stage waarbij je écht het verschil zal maken?  Volg jij een opleiding in de richting van Communicatie en/of communicatie? Zit jij in je derde jaar van het HBO of vierde jaar van het MBO en zoek je een stagebedrijf waar je echt iets leert? Dan hebben wij een fantastische stagemogelijkheid voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Na de Morning Huddle, waarin je wordt bijgepraat over de actuele ontwikkelingen binnen het bedrijf, stap jij met een verse kop koffie (of thee, mag natuurlijk ook!) achter je computer om te beginnen aan een nieuwe paginatekst of blog over een te gekke nieuwe accommodatie, excursie of bestemming. Samen met het product- en marketingteam overleg jij wat de belangrijkste elementen zijn voor jouw content en schud je vervolgens vol enthousiasme een inspirerend verhaal uit jouw mouw. Het is belangrijk dat je zowel voor reizigers als voor zoekmachines (Google) een begrijpelijk, maar overtuigend verhaal schrijft. Het doel van jouw content is dat je sterke teksten schrijft die de nieuwsgierigheid in onze reizigers aanspreekt en hen uitnodigt om met ons op reis te gaan. Je werkt samen met én wordt gecoacht door collega's van de Marketingafdeling. Natuurlijk krijg jij volop de mogelijkheid je eigen ideeën, unieke schrijfstijl en creativiteit in te zetten en vorm te geven om je te ontwikkelen als communicatieprofessional en content marketeer.

Onze missie naar jouw verhaal

Alles bij Doets Reizen staat in het teken van het unieke avontuur dat elke reis zou moeten zijn. Wij doen er dan ook alles aan om onze reizigers op die zo bijzondere plekken de ultieme beleving te laten ondergaan, vanaf de beste denkbare plek. Onze missie? Voor elk reisgezelschap dierbare en spectaculaire herinneringen creëren, die levenslang van waarde zijn. Om dat unieke avontuur te kunnen aanbieden en tot in de details te kunnen waarmaken, zet Doets Reizen altijd een stapje extra; gaat het steeds net dat beetje ‘verder’. Verder in het snel; reageren op nieuwe attracties, trends en mogelijkheden. De kunst is aan jou om dit te vertalen in fantastische content die er om vraagt gedeeld te worden.

Projecten waar jij aan mee gaat werken

 • Je werk actief mee aan het verder uitbouwen van onze nieuwe website. Jouw versgeschreven content zal hierin een grote rol spelen.
 • Nieuwe, te gekke producten die wij zullen gaan aanbieden weet jij dusdanig krachtig en inspirerend te omschrijven dat iedereen ze wilt gaan beleven.
 • Je weet op een leuke manier onze social media kanalen te vullen met fantastische content die niemand wilt missen.
 • Je draagt bij aan de invulling van onze nieuwsbrieven die wij wekelijks naar onze fanbase sturen.
 • Je werkt mee aan twee grote evenementen (die wij zelf organiseren) die in juni en september 2020 plaats vinden. 

Om deze stage tot een succes te maken herken jij je in het volgende profiel:

 • Je zit in het derde jaar van een studie die zich richt op Communicatie, en/of Marketing / Vormgeving / Design.
 • Je vindt het leuk om te schrijven over de meest mooie bestemmingen.
 • Je bent gek op reizen en misschien al eens in Amerika, Canada, IJsland, China en/of geweest? Mooi meegenomen!
 • Je weet mensen met de juiste ‘tone of voice’ te informeren en inspireren
 • Je bent foutloos in geschrift
 • Je bent in staat de essentie van een bestemming of product te omschrijven
 • Het is handig als je kennis hebt van SEO

Klinkt dit als een stage die helemaal bij jou past? Stuur je CV, motivatie en pasfoto naar Mathilde Reijngoud via [email protected]. Vragen over deze stage en werkzaamheden? Neem contact op met Melvin Malepaard via 072-5753353 of mail naar [email protected]. Bij voorkeur start de stage in het eerste kwartaal van 2020.