De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

In Katmai National Park in Alaska leven veel grizzlyberen. Tijdens je vakantie in Alaska kun je onder andere beren zien bij de beroemde Brooks Falls. Vanaf het uitzichtplatform heb je perfect zicht op de waterval en je kunt er dus geweldige foto's maken. Er zijn dagexcursies te boeken vanuit Anchorage, maar de beste beleving heb je als je in de Brooks Lodge verblijft. Doets Reizen geeft graag advies.

Ruige natuur in Katmai National Park

Het Katmai National Park heeft een zeer ruig, vulkanisch landschap met zwarte en rode kleuren en continu rokende vulkanen. Dit is ontstaan na de vulkaanuitbarsting in 1912. Dit park is alleen te bereiken per vliegtuigje vanuit onder andere King Salmon. Naast het vulkanisch landschap zijn de vissende beren in Brooks Falls dé topattractie van het park. Er staan gemiddeld tien tot vijftien beren in de watervallen te vissen op zalm.

Overnachten bij de Books Falls

Het is mogelijk om een excursie te maken naar Katmai National Park en vervolgens per vliegtuigje weer terug te gaan naar Anchorage. Voor de optimale beleving kan je ook overnachting bij de Brooks Falls en dit kunnen wij regelen in de Brooks Lodge. 

Reizen in de buurt van Brooks Falls

Logo Doets Reizen Amerika

Brooks Falls