Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Discovery Cove is het aparte onderwaterpark van Seaworld. Het is een geweldig, exclusief tropisch paradijs met witte zandstranden, een rif met waterpartijen, kleine en grote vissen, stranden, rotsen en lagunes. In dit park kun je zwemmen met dolfijnen en snorkelen tussen roggen in the Grand Reef of the Fresh Water Oasis.

Uniek waterpark

Discovery Cove is een zeer uniek waterpark in Orlando omdat het niet alleen naast een heerlijk strand en een bijzondere interactie met dieren biedt maar ook nog eens op basis van All Inclusive is. Wanneer je een bezoek aan Discovery Cove brengt zijn alle hapjes en drankjes dan ook inbegrepen in de entree prijs. Er is een beperkte beschikbaarheid per dag aan bezoekers aangezien anders de dieren te veel verstoord worden. Je moet dan ook van te voren een plaatsje reserveren als je een bezoek wilt brengen aan dit waterpark. Doe dit op tijd, het kan namelijk voorkomen dat dit park al vier maanden van te voren is volgeboekt. 

Interactie met de dieren van Discovery Cove

In het park van Discovery Cove kun je met een heleboel dieren op een speelse manier kennis maken. Zo is het mogelijk om in een van de vele lagoons die aanwezig zijn in het park te snorkelen met vele tropische vissen en met roggen. In de Freshwater Oasis kun je naast ottertjes zwemmen. Verder kan je in de Discovery Cove papegaaien, toekans en andere vogels voeden. Wil je het bezoek aan de Discovery Cove nog bijzonderder maken, boeken dan ook de 30 minuten interactie met de dolfijnen en ga het water in om met deze machtige zeewezens samen de lagune te ontdekken. 

Reizen in de buurt van Discovery Cove

Logo Doets Reizen Amerika

Discovery Cove