De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Marineland of Florida

17 Actueel reisaanbod

D​it is ’s werelds eerste zeeaquarium, waar dierenshows te zien zijn met onder andere een zeldzame witte alligator, krokodillen en reptielen. Ze proberen het zeeleven de behouden en doormiddel van onderzoek ook meer te ontdekken. Dit proberen ze dan vervolgens door een interactieve manier weer aan de bezoekers bij te brengen.

Marineland

Marineland of Florida is opgericht om bij te dragen aan het behoud van het leven in de zee. Marineland probeert op een interactieve manier en versterkt met de kennis die zij dagelijks op doen door het onderzoek dat ze uitvoeren naar het leven in de zee bezoekers meer bij te leren over de dieren die in de zee leven en om hier respect voor te hebben. Ze willen dan ook bijdragen aan een betere leefomgeving voor alle dieren en natuur in de zee zelf. 

Dieren

In het zee aquarium van Marineland of Florida zijn er veel dieren te vinden. Ze hebben zeeschildpadden, tijgerhaaien, dolfijnen en vele soorten vis. Ze hebben dan ook veel activiteiten die je kan ondernemen om interactie te creëren tussen mens en dier, maar natuurlijk wel op een veilige afstand. 


Reizen in de buurt van Marineland of Florida

Logo Doets Reizen Amerika

Marineland of Florida