De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

​Useppa is een prachtig, klein eiland van twee kilometer lang. Vol tropische vegetatie. Er zijn diverse wandelpaden waar je heerlijk kunt struinen, met de Pink Promenade als hoogtepunt.

Pink Promenade & strand

De Pink Promenade werd al in 1903 aangelegd en was aanvankelijk een route dat uit roze zand en schelpen bestond. Tegenwoordig zijn dat roze tegels met daaromheen lekker geurende tropische bloemen zoals orchideeën. Aan de golfzijde van het eiland ligt een prachtig, wit strandje. Je kunt er veel visarenden (ospreys) zien en er leeft een tiental landschildpadden.

Alleen bereikbaar per boot

Useppa Island is alleen met een bootje (max. zes personen) vanaf het vasteland vanuit Bokeelia Harbour (ten noorden van Fort Myers) te bereiken (privé charter die je onderneemt als je hier verblijft). Een andere mogelijkheid is vanaf Captiva Island een dagexcursie te ondernemen naar Useppa, waar je luncht en het eiland kan verkennen. Je gaat terug in de tijd, je bent echt weg van de boze buitenwereld, geflankeerd door water, tropische begroeiing en prachtig oude bomen.


Onze topbestemmingen in de buurt van Useppa Island

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Useppa Island gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Useppa Island