De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Amarillo Livestock Auction

3 Actueel reisaanbod

Een van de grootste veemarkten ter wereld is de veemarkt van Amarillo. Hier worden jaarlijks meer dan 100.000 dieren verhandeld. De veiling vindt elke dinsdag plaats. Het veilen van de dieren gaat hier supersnel, binnen een paar minuten worden de meeste voorgeleide dieren verkocht. Als je tijdens je rondreis door Amerika in Amarillo verblijft is de Amarillo Live Auction een echte aanrader!

Een bijzondere ervaring tijdens je vakantie in Texas

Ook als je niet van plan bent om vee ta gaan kopen ben je van harte welkom. Een kijkje nemen tijdens de veiling kan, het is een bijzondere ervaring om tussen de luidruchtige veeboeren in de arena te zitten. Pas wel op dat je niet per ongeluk toch je hand op steekt, want voor je het weet ben je eigenaar van een kudde koeien.

Een echt Amerikaans gebeuren

Een veiling van vee is een typisch Amerikaans gebeuren waar je de meest prachtige foto’s en video’s kunt maken. Het is dan ook zeker aan te raden als je tijdens je vakantie in Amerika in Amarillo bent een bezoek te brengen aan de Amarillo Livestock Auction.

Stockyard Café

Sla beslist het Stockyard Café, dat naast de arena ligt, niet over. Tussen al het vee zie je hier kopers, verkopers en echte cowboys. Je kunt hier ook uitstekend ontbijten en lunchen.

Reizen in de buurt van Amarillo Livestock Auction

Logo Doets Reizen Amerika

Amarillo Livestock Auction