De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Centraal in Bridgerland ligt de stad Logan met een kleine 50.000 inwoners, gesticht door de Mormonen. Net als in Salt Lake City staat hier een Mormon Temple, wederom alleen toegankelijk voor Mormonen en een Tabernacle.

Wandel door het centrum van Logan met haar charmante cafés, karakteristieke winkelpuien en unieke speciaalzaken. Fijnproevers vinden hier veel om van te houden: Verken de Cache Valley Gardeners' Market elke zaterdagochtend in het historische gerechtsgebouw van half mei tot half oktober, dineer in een scala aan lokale restaurants.

Logan en de omliggende Cache Valley, gelegen op een gemakkelijke 90 minuten rijden ten noorden van Salt Lake City en de thuisbasis van de Utah State University, liggen op vier uur van de nationale parken Yellowstone en Grand Teton en vijf uur van de meeste nationale parken van Utah. Een bezoek aan deze prachtige landbouwvallei is als een stap terug in de tijd. Het tempo ligt iets lager, maar tussen twee majestueuze bergketens in vindt er veel natuur, fascinerende attracties en mogelijkheden voor ontspannen plezier, ongeacht het seizoen.

Op slechts vijf minuten van het centrum vindt je de weelderige bossen van Logan Canyon National Scenic Byway waar je kunt wandelen, picknicken, mountainbiken, kanoën, vissen, vogels kijken,  paardrijden en rotsklimmen. In de winter kun je hier ook siën en een ritje maken op een sneeuwscooter. De 69-kilometer lange Scenic Byway voert je langs indrukwekkende kalkstenen kliffen en beboste overkappingen, die allemaal leiden naar het adembenemende turquoise water van Bear Lake.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Logan gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Logan