Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Boek nu jouw 2021 verblijf in de Knight Inlet Lodge en Spirit Bear Lodge.

Hoewel het het zomerseizoen 2020 nog moet beginnen, is het toch een goed moment om nu al na te denken over je volgende vakantie. Canada is enorm populair geworden en daarom aan te raden om vroeg te boeken. Zowel de Knight Inlet Lodge als de Spirit Bear Lodge geven klanten van Jan Doets de mogelijkheid om zicht nu al in te schrijven voor een verblijf in deze populaire maar kleinschalige wildlife safari arrangementen.

Tijdens dagvullende safari's zul jij de essentie van Canada ervaren: ongerepte natuur én heel veel wildlife zoals beren, orka's, walvissen en vogelsoorten.

Heb jij dit jaar mis gegrepen of droom jij al langer van een wildlife safari in Canada? Het is daarom noodzakelijk om nu alvast jouw verblijf in 2020 via ons vast te leggen.

Bekijk de video

Aanvraagformulier Knight Inlet Lodge / Spirit Bear Lodge 2021

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een verblijf in één van deze twee lodges. Geef zo concreet mogelijk jouw wensen, via het onderstaande 'Opmerking / reactie' veld, aan ons door. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jouw openemen. De overige diensten zoals auto/camperhuur, vluchten, overige accommodaties etc. kunnen later worden geboekt. Het is in ieder geval belangrijk om nu al jouw verblijf in één van deze lodges vast te leggen.