De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Boek nu jouw 2023 verblijf in de Safari Lodges in Canada.

Canada is enorm populair geworden en daarom aan te raden om vroeg te boeken. Zowel de Knight Inlet Lodge, Farewell Harbouw Lodge, de Spirit Bear Lodge of andere natuurlodges geven klanten van Doets Reizen de mogelijkheid om zicht nu al in te schrijven voor een verblijf in deze populaire maar kleinschalige wildlife safari arrangementen.

Tijdens dagvullende safari's zul jij de essentie van Canada ervaren: ongerepte natuur én heel veel wildlife zoals beren, orka's, walvissen en vogelsoorten.

Heb jij dit jaar mis gegrepen of droom jij al langer van een wildlife safari in Canada? Het is daarom noodzakelijk om nu alvast jouw verblijf in 2023 via ons vast te leggen.

Bekijk de video

Aanvraagformulier Safari Lodges in West-Canada

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Geef zo concreet mogelijk jouw wensen, via het onderstaande 'Opmerking / reactie' veld, aan ons door. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jouw opnemen. De overige diensten zoals auto/camperhuur, vluchten, overige accommodaties etc. kunnen later worden geboekt. Het is in ieder geval belangrijk om nu al jouw verblijf in één van deze lodges vast te leggen.