De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

BW Plus Denver Airport Inn & S

Colorado - Amerika

Het Best Western Plus Denver International Airport Inn & Suites is gelegen op slechts 5 minuten rijafstand van Denver International Airport, en is daarmee een uitstekende hoteloptie voor mensen die hun reis beginnen en/of eindigen in Denver. Zo biedt dit hotel een gratis parkeergelegenheid, maar tevens een handige en gratis shuttledienst vanaf en naar de terminal van Denver International Airport. Ook diverse highlights van Denver zijn op een relatief korte afstand van het hotel te vinden, waaronder Coors Field, het Denver Arts Museum en de Aurora Mall.

De kamers in het Best Western Plus Denver International Airport Inn & Suites zijn ruim en modern van opzet, en bieden naast de comfortabele bedden ook diverse andere faciliteiten, waaronder kabeltelevisie, een magnetron, een koelkast en een gratis WiFi-internetverbinding. 

Op het gebied van diverse algemene faciliteiten heeft het Best Western Plus Denver International Airport Inn & Suites ook veel te bieden. Zo kunnen gasten een heerlijk frisse duik nemen in het binnenzwembad van het hotel, relaxen in de hot tub, of hun energie kwijt bij het fitnesscentrum. In de ochtend biedt het hotel haar gasten een gratis en uitgebreid (warm) ontbijt.