Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Reissoort

Treinreizen

25 Actueel reisaanbod

Naast het reizen per auto, camper of cruise, is het ook mogelijk de Amerika en Canada per trein te ontdekken. Het is de meest relaxte manier van reizen en is op sommige trajecten, zoals de Rocky Mountaineer in Canada, echt een geweldige belevenis. Je komt op plekken waar je normaal gesproken met de auto of camper niet kunt komen. Dit maakt een treinreis dan ook een waardevolle en unieke toevoeging aan diverse reizen! Ook in Europa biedt Doets Reizen bijzondere treinreizen aan. Op deze manier reis je comfortabel en heb je non-stop zicht op de prachtige natuur.

Per trein van stad naar stad

Efficiënt van stad naar stad met Stedentrip combinaties. Je reist op een comfortabele manier tussen steden in Amerika of Canada en hebt op deze manier de mogelijkheid om in korte tijd meerdere steden te gaan ontdekken.
Fietsen in New York - Bike The Big Apple - New York - Doets Reizen

Dwars door de Canadese natuur

De meest legendarische treinreis in Canada is de Rocky Mountaineer. Deze 2 of 3 daagse treinreis brengt je op plekken waar geen auto of camper kan komen en toont je pure wildernis en natuurschoon. Tijdens de treinreis wordt je ondergedompeld in comfort en zal het je aan niets ontbreken.
Sea to Sky - Treinreizen - Rocky Mountaineer - Canada - Doets Reizen

Van kust naar kust

Een klassieker onder het reizen in Amerika en Canada zijn de Coast-to-Coast trajecten. Bijvoorbeeld het traject in de VS die dwars door het land loopt. De Canadese variant is de treinreis The Canadian en loopt van Toronto naar Vancouver. Ook voor meerdaagse treinreizen helpen de reisspecialisten van Doets Reizen met het maken van de juiste keuzes.
Amtrak - Treinreizen - Amerika - Doets Reizen

Frankrijk per trein

Frankrijk is prima per trein te bezoeken. Eenmaal aangekomen op het eindstation reis je verder met een huurauto. Super slim reizen noemen we dat.
TGV Bordeaux Frankrijk Doets Reizen

Uitgelichte treinreizen