Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Reissoort

Stedentrips

38 Actueel reisaanbod

New York, Las Vegas, Vancouver, Toronto, Miami en Reykjavik: zomaar een greep uit boeiende steden in Amerika, Canada en IJsland die jij kunt bezoeken tijdens een stedentrip. Iedere stad heeft zijn eigen boeiende plekken waar je iconische hoogtepunten als Times Square, Golden Gate Bridge of het Vrijheidsbeeld van jouw bucketlist af kunt strepen!

Compleet verzorgde stedentrips

Maak je Stedentrip helemaal compleet met de leukste excursies. Wat dacht je van een fietstour door Miami, spectaculair uitzicht over New York, een foodtour door de straten van Vancouver of een rondvlucht over de Golden Gate Bridge? Wij regelen het direct voor je. De mogelijkheden om jouw stedentrip onvergetelijk te maken zijn enorm!
Sport San Francisco - California - Amerika - Doets Reizen

Overnacht op gunstige locaties

Hoe fijn is het als je het hotel uitloopt en direct midden in het centrum van de stad wandelt. Denk aan Times Square om de hoek, De Golden Gate Bridge vanuit je raam, het stadspark van Chicago voor de deur of op loopafstand van de hipste straten van Miami? Wij hebben een fijne selectie voor jou gemaakt, zodat je altijd op de hotspots overnacht!
Raffaello Hotel - Chicago - Illinois - Doets Reizen

Reisadvies op maat in jouw Mijn Doets Reizen omgeving

In jouw persoonlijke Mijn Doets Reizen omgeving is al jouw reisinformatie terug te vinden. Zo heb je de als reiziger bijvoorbeeld in het vliegtuig of onderweg beschikking over je volledige reisgegevens, het op maat gemaakte dag-tot-dagprogramma met persoonlijke routebeschrijvingen en vervoer, vlucht- en hotelinformatie. Je kunt daarnaast je digitale route-advies verder uitbreiden met leuke bezienswaardigheden onderweg. De Mijn Doets Reizen omgeving is offline te gebruiken. Wel zo handig wanneer jij op locaties bent waar geen of slecht internet is.
Mijn Doets Reizen - digitale reisbescheiden op maat

Uitgelichte stedentrips