Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Reissoort

Zonvakanties

21 Actueel reisaanbod

Geniet van de warme zon en de fijne stranden in Florida, Hawaii of Californië tijdens een strandvakantie in de Verenigde Staten. Amerika telt talloze zonnige staten en bestemmingen waar jij maximaal kunt genieten van de warmte!

Zonvakantie Florida

In Florida heerst bijna het gehele jaar een heerlijk, zomers klimaat met een fijne tropische sfeer. Je vindt er hagelwitte, uitgestrekte stranden met een diepblauwe zee. Naast relaxed op de stranden kun je je hier prima vermaken met allerlei activiteiten. Zoek de adrenaline in de pretparken op of pak een kajak door de mangroves!
South Seas Island Resort - Florida vakantie - Strandvakantie Florida - Doets Reizen

Zonvakantie California

Heerlijk klimaar, uitgestrekte stranden, pretparken en overweldigende natuur; alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig in Californië. Gedurende het hele jaar geniet je hier van een aangenaam klimaat en hoef je je geen moment te vervelen!
Santa Barbara - California - Amerika - Doets Reizen

Zonvakantie en eilandhoppen Hawaii

De meest ultieme en tropische vakantiebestemming is Hawaii. Niet alleen extreem romantisch maar ook nog eens ongeëvenaard mooi qua natuur. Naast talloze natuurparken, lavavelden, watervallen beschikken de eilanden over fraaie en uitgestrekte stranden.
Big Beach - Maui - Hawaii - Doets Reizen

Reistips op maat

In jouw persoonlijke Mijn Doets Reizen omgeving is al jouw reisinformatie terug te vinden. Zo heb je de als reiziger bijvoorbeeld in het vliegtuig of onderweg beschikking over je volledige reisgegevens, het op maat gemaakte dag-tot-dagprogramma met persoonlijke routebeschrijvingen en vervoer, vlucht- en hotelinformatie. Je kunt daarnaast je digitale route-advies verder uitbreiden met leuke bezienswaardigheden onderweg. De Mijn Doets Reizen omgeving is offline te gebruiken. Wel zo handig wanneer jij op locaties bent waar geen of slecht internet is.
Mijn Doets Reizen - digitale reisbescheiden op maat

Uitgelichte zonvakanties