De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Persoonlijke reis-assistent in je broekzak

12 oktober 2021 door Doets Reizen

Doets Reizen lanceert uniek reisbescheiden platform: 100% op maat afgestemd. 

Tijdens je reis toegang tot al jouw reisinformatie? Reisroutes aanvullen met bezienswaardigheden die je onderweg kunt bezoeken? Handige informatie om je reis zorgvuldig voor te bereiden? Het kan allemaal met de onlangs gelanceerde en het vernieuwde Mijn Doets Reizen reisplatform. Exclusief voor klanten van Doets Reizen. 

Dankzij de vooruitstrevende techniek is deze ‘Mijn Doets Reizen omgeving’ ook zonder internet te gebruiken door reizigers die een reis hebben geboekt bij Doets Reizen. Zo kan een reiziger bijvoorbeeld in het vliegtuig of onderweg zijn of haar volledige reisgegevens, dag-tot-dagprogramma met routebeschrijvingen en vlucht- en accommodatie informatie inzien. 

Reiziger Doets Reizen: ‘De reis en de routebeschrijvingen zien er heel mooi uit! En heel handig dat je de bezienswaardigheden die je onderweg wilt zien meteen aan de route kunt toevoegen.’

Ook hebben wij het Reisbescheiden Platform in de Mijn Doets Reizen omgeving voorzien van een innovatieve functionaliteit die suggesties over bezienswaardigheden en hotspots geeft. Via de app kun je deze suggesties met één druk op de knop toevoegen aan je persoonlijke reisprogramma. Stel je staat midden in de Grand Canyon of Las Vegas en je hebt geen internetverbinding, dan worden er op basis van jouw GPS locatie tips en suggesties gegeven van bezienswaardigheden en hotspots in de buurt. 

Mijn Doets Reizen - digitale reisbescheiden op maat

Voordelen van dit reisbescheiden platform: Personalisatie het Very VIP gevoel.

Klanten van Doets Reizen kunnen de applicatie zowel op hun desktop, tablet als mobiel gebruiken. De 'web-app' is zoals gezegd offline te gebruiken, wel zo handig als je tijdens de reis op een locatie bent waar geen of slecht internet is. Het Mijn Doets Reizen reisbescheiden platform is niet te downloaden in appstores en enkel toegankelijk via jouw eigen inlogportal van Doets Reizen. Bij het doorvoeren van verbeteringen en updates zijn deze direct beschikbaar voor jou als gebruiker. Zo hoef jij als reiziger en gebruiker niet steeds een nieuwe app versie te downloaden en ben je altijd op de hoogte!  

Kortom, we zijn enorm verheugd om voorop te lopen in personalisatie en ook tijdens jouw reis het Very VIP! gevoel te kunnen garanderen.