Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Vliegen met KLM

Al meer dan 100 jaar lang is KLM een pionier in de luchtvaartindustrie en de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. De geschiedenis van KLM is er een van dromen, pionieren en verbinden. KLM biedt jou momenten die je bijblijven.

Bekijk de video

Non-stop bestemmingen

KLM vliegt rechtstreeks naar meer dan 160 bestemmingen, met voor de meeste bestemmingen keuze uit meerdere vluchten per dag. Luchtvaart-data-informatiebedrijf Flight Stats kende KLM in 2018 een tweede plaats toe voor world wide punctualiteit. In Europa is KLM zelfs de meest punctuele luchtvaartmaatschappij. Groot voordeel van KLM is het grote aantal non-stop verbindingen vanaf Schiphol hierboven genoemd, o.a. San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Portland Oregon, Seattle en Salt Lake City, New York, Washington DC, Boston, Miami (winter), Vancouver, Calgary, Edmonton, Montreal en Toronto. Doets Reizen werkt al meer dan dertig jaar samen met KLM/Air France en Delta Air Lines.

KLM Economy Class - Doets Reizen

Topservice

KLM biedt een top service en kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Uiteraard wordt je aan boord lekker in de watten gelegd. Tijdens je trans-Atlantische vlucht krijg je een maaltijd afgestemd op het tijdstip van de dag en vlak voor aankomst een snack. Uiteraard zijn ook de drankjes inclusief (1x een alcoholische versnapering). Op de trans-Atlantische vluchten heb je tevens een eigen entertainment scherm waarop je onder andere films en tv programma's kunt bekijken. Je haalt meer uit je reis met gunstige vertrek- en aankomsttijden. Of het nu gaat om een business trip of een weekendje weg, KLM-vluchten passen bij jouw plannen en niet andersom.

KLM Maaltijd - Economy Class - Doets Reizen

Economy Comfort

Wil je extra beenruimte en in luxe vliegen? Boek dan een Economy Comfort stoel. Indien je Economy Comfort bij boekt krijg je 10 cm meer beenruimte en zit je lekker comfortabel. De verzorging aan boord is het zelfde als in Economy Class. 


KLM Economy Class - Doets Reizen

Voel je thuis in World Business Class

Geniet van meer privacy, een full flat stoel en maaltijden bereid door topchefs. Je voelt je thuis in de nieuwe World Business Class. 

KLM Business Class - Doets Reizen
  • KLM Logo - Doets Reizen

Uitgelichte reizen