Afspraak maken

Adviesgesprek op kantoor Doets Reizen

Tot en met 19 januari 2021 is het kantoor gesloten voor fysieke bezoeken. Een advies- en offertegesprek duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur. Tijdens de Corona-crisis is het niet mogelijk om zonder afspraak ons kantoor te bezoeken. (Zie uitleg onderaan deze pagina). Graag willen we je erop wijzen dat wij de afspraken voor het omboeken van je reis nu altijd telefonisch of digitaal doen. Het bezoeken van ons kantoor is alleen geschikt voor het samenstellen van een compleet nieuwe offerte en/of boeking. Voor vragen over reeds gemaakte boekingen worden telefonisch of per email in behandeling genomen. Vul onderaan deze pagina je gegevens in en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze reisspecialisten op kantoor in Heerhugowaard. Voor vragen over reeds gemaakte boekingen worden telefonisch of per email in behandeling genomen. 

Telefonische afspraak

Je kunt er voor kiezen om een telefonische afspraak in te plannen waarbij je al je vakantiewensen direct met ons door kunt nemen. Kies een tijdstip en laat je telefoonnummer achter, een van onze reisspecialisten neemt dan contact met je op. 

Doets Digi Date

Via een video-bel gesprek met een specialist van Doets Reizen, zonder gedoe, heerlijk vanuit je eigen huis. Heb je geen zin om langs te komen voor een adviesgesprek en het samenstellen van een nieuwe offerte/boeking? Je kunt dan kiezen voor een Microsoft Teams video-bel adviesgesprek. Wij nemen dan op een afgesproken datum en tijdstip contact met je op. Doets Digi Date afspraken zijn bedoeld voor het afstemmen van reiswensen en het opstellen van een offerte en/of boeking. Voor vragen over bestaande boekingen en overige korte vragen is het niet mogelijk om een Doets Digi Date afspraak in te plannen. In dit geval verzoeken wij je contact op te nemen via e-mail of telefoon. Bekijk hier de Doets Digi Date afspraak mogelijkheden

VIP Room

Net iets meer privacy gewenst? Op ons kantoor in Heerhugowaard kun jij geheel in stijl in onze prachtige VIP-room bediend worden. In deze exclusief ingerichte ruimte kun je, nóg wat uitgebreider dan normaal en zonder dat iemand meeluistert, jouw hoogstpersoonlijke reiswensen met onze specialisten bespreken. Bekijk hier de VIP mogelijkheden en plan direct een afspraak in. De VIP Room is tijdens de Corona-crisis beperkt beschikbaar. 

Corona-maatregelen

Als gevolg van de Corona-crisis is het kantoorpand van Doets Reizen gesloten t/m 19 januari 2021. Vanaf 20 januari 2021 is het verplicht om een afspraak met ons in te plannen (beschikbare data en tijdstippen zijn zichtbaar). Op deze manier zijn wij in staat om bezoekers en medewerkers op een veilige (en binnen de richtlijnen vanuit de overheid) te ontvangen. Het aantal afspraak mogelijkheden is beperkt zodat het aantal bezoekers minimaal is. We hanteren voorlopig maximaal 2 personen per afspraak op kantoor bij Doets Reizen. Zie je het toch niet zitten om langs te komen? Plan dan een Doets Digi Date of telefonische afspraak met ons in. 

Let op: huisdieren zijn niet toegestaan op ons kantoor, vanwege een eventuele allergie van klanten en medewerkers. 


Vul de periode in wanneer je op reis wilt

We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Na het maken van de afspraak ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging en alle nodige informatie waar je ons kunt vinden.