Afspraak maken

Adviesgesprek op kantoor Doets Reizen voor reizen met vertrek in 2021 of 2022

Het kantoor is geopend voor fysieke bezoeken (alleen op afspraak). Een advies- en offertegesprek op kantoor duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur met als doel een concreet reisvoorstel te bespreken op basis van vertrek in 2021 of 2022. Je kunt op deze pagina de actuele beschikbaarheid van afspraakmogelijkheden zien en direct een datum vastleggen. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om telefonisch of via een videobelgesprek (Doets Digi Date) een reisvoorstel met ons te bespreken. Heb je informatieve/algemene vragen? Bel of mail ons dan via 072-5753333 of [email protected] of bekijk de veel gestelde vragen

Locatie Doets Reizen

Telefonische afspraak

Je kunt er voor kiezen om een telefonische afspraak in te plannen waarbij je al je vakantiewensen direct met ons door kunt nemen. Kies een tijdstip en laat je telefoonnummer achter, een van onze reisspecialisten neemt dan contact met je op. 

Doets Digi Date

Via een video-bel gesprek met een specialist van Doets Reizen, zonder gedoe, heerlijk vanuit je eigen huis. Heb je geen zin om langs te komen voor een adviesgesprek en het samenstellen van een nieuwe offerte/boeking? Je kunt dan kiezen voor een Microsoft Teams video-bel adviesgesprek. Wij nemen dan op een afgesproken datum en tijdstip contact met je op. Doets Digi Date afspraken zijn bedoeld voor het afstemmen van reiswensen en het opstellen van een offerte en/of boeking. Bekijk hier de Doets Digi Date afspraak mogelijkheden

VIP Room

Net iets meer privacy gewenst? Op ons kantoor in Heerhugowaard kun jij geheel in stijl in onze prachtige VIP-room bediend worden. In deze exclusief ingerichte ruimte kun je, nóg wat uitgebreider dan normaal en zonder dat iemand meeluistert, jouw hoogstpersoonlijke reiswensen met onze specialisten bespreken. Bekijk hier de VIP mogelijkheden en plan direct een afspraak in. 

Let op: huisdieren zijn niet toegestaan op ons kantoor, vanwege een eventuele allergie van klanten en medewerkers. 

Vul de periode in wanneer je op reis wilt

We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Na het maken van de afspraak ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging en alle nodige informatie waar je ons kunt vinden.