Afspraak maken

Adviesgesprek op kantoor Doets Reizen

Het kantoor is geopend voor fysieke bezoeken (alleen op afspraak en maximaal 2 personen per bezoek) en bieden daarnaast de mogelijkheid om telefonisch of via een videobelgesprek met ons in contact te komen. Een advies- en offertegesprek duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur. 

Locatie Doets Reizen

Telefonische afspraak

Je kunt er voor kiezen om een telefonische afspraak in te plannen waarbij je al je vakantiewensen direct met ons door kunt nemen. Kies een tijdstip en laat je telefoonnummer achter, een van onze reisspecialisten neemt dan contact met je op. 

Doets Digi Date

Via een video-bel gesprek met een specialist van Doets Reizen, zonder gedoe, heerlijk vanuit je eigen huis. Heb je geen zin om langs te komen voor een adviesgesprek en het samenstellen van een nieuwe offerte/boeking? Je kunt dan kiezen voor een Microsoft Teams video-bel adviesgesprek. Wij nemen dan op een afgesproken datum en tijdstip contact met je op. Doets Digi Date afspraken zijn bedoeld voor het afstemmen van reiswensen en het opstellen van een offerte en/of boeking. Bekijk hier de Doets Digi Date afspraak mogelijkheden

VIP Room

Net iets meer privacy gewenst? Op ons kantoor in Heerhugowaard kun jij geheel in stijl in onze prachtige VIP-room bediend worden. In deze exclusief ingerichte ruimte kun je, nóg wat uitgebreider dan normaal en zonder dat iemand meeluistert, jouw hoogstpersoonlijke reiswensen met onze specialisten bespreken. Bekijk hier de VIP mogelijkheden en plan direct een afspraak in. 

Corona-maatregelen

Sinds 1 maart 2021 is het verplicht om een afspraak met ons in te plannen (beschikbare data en tijdstippen zijn zichtbaar). Op deze manier zijn wij in staat om bezoekers en medewerkers op een veilige (en binnen de richtlijnen vanuit de overheid) te ontvangen. Het aantal afspraak mogelijkheden is beperkt zodat het aantal bezoekers minimaal is. We hanteren voorlopig maximaal 2 personen per afspraak op kantoor bij Doets Reizen. Het dragen van een mondkapje is verplicht om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. 

Let op: huisdieren zijn niet toegestaan op ons kantoor, vanwege een eventuele allergie van klanten en medewerkers. 

Vul de periode in wanneer je op reis wilt

We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Na het maken van de afspraak ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging en alle nodige informatie waar je ons kunt vinden.