Afspraak maken

Adviesgesprek met Doets Reizen

Doets Reizen is (op afspraak) geopend voor bezoekers.  Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om via een videobelgesprek (Doets Digi Date) een reisvoorstel met ons te bespreken. 

Afspraak inboeken of op de bonnefooi langskomen
Om je snel van dienst te kunnen zijn adviseren wij jou een afspraak in te boeken (onderaan deze pagina). Wanneer je een afspraak vooraf inboekt weten we al iets meer van je, zodat we je mogelijk beter van dienst kunnen zijn. Kom je liever zonder afspraak? Houdt dan rekening met onze openingstijden en dat je soms eventjes moet wachten. Een adviesgesprek duurt circa 1,5 a 2 uur, kom dus niet te laat en let op onze sluitingstijden. We nemen namelijk graag de tijd voor het gesprek! 

Locatie Doets Reizen

Je kunt gratis parkeren op het terrein van Doets Reizen. Ook zijn er 4 laadpalen aanwezig voor elektrische auto's (tegen betaling). 

Doets Digi Date

Via een video-bel gesprek met een specialist van Doets Reizen, zonder gedoe, heerlijk vanuit je eigen huis. Heb je geen zin om langs te komen voor een adviesgesprek en het samenstellen van een nieuwe offerte/boeking? Je kunt dan kiezen voor een Microsoft Teams video-bel adviesgesprek. Wij nemen dan op een afgesproken datum en tijdstip contact met je op. Doets Digi Date afspraken zijn bedoeld voor het afstemmen van reiswensen en het opstellen van een offerte en/of boeking. Bekijk hier de Doets Digi Date afspraak mogelijkheden. Wij sturen je circa 1 uur voor aanvang een link met daarin een uitnodiging voor het digitale videobelgesprek. 

Een adviesgesprek

Een advies- en offertegesprek op kantoor duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur met als doel een concreet reisvoorstel te bespreken op basis van vertrek in 2024 of 2025. Je kunt op deze pagina de actuele beschikbaarheid van afspraakmogelijkheden zien en direct een datum vastleggen.

Algemene vragen?

Heb je informatieve/algemene vragen? Bel of mail ons dan via 072-5753333 of [email protected] of bekijk de veel gestelde vragen

Let op: huisdieren zijn niet toegestaan op ons kantoor, vanwege een eventuele allergie van klanten en medewerkers. 

Vul de periode in wanneer je op reis wilt

We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Na het maken van de afspraak ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging en alle nodige informatie waar je ons kunt vinden.