Afspraak maken

Adviesgesprek

Vul hier je gegevens in en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze reisspecialisten op kantoor in Heerhugowaard. Een advies- en offertegesprek duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur. Het kan voorkomen dat het door jou gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is, maar je kunt alsnog gerust langskomen. Wij helpen klanten in dit geval op volgorde van binnenkomst. 

Telefonische afspraak

Je kunt er voor kiezen om een telefonische afspraak in te plannen waarbij je al je vakantiewensen direct met ons door kunt nemen. Kies een tijdstip en laat je telefoonnummer achter, een van onze reisspecialisten neemt dan contact met je op. 

VIP Room

Net iets meer privacy gewenst? Op ons kantoor in Heerhugowaard kun jij geheel in stijl in onze prachtige VIP-room bediend worden. In deze exclusief ingerichte ruimte kun je, nóg wat uitgebreider dan normaal en zonder dat iemand meeluistert, jouw hoogstpersoonlijke reiswensen met onze specialisten bespreken. Bekijk hier de VIP mogelijkheden en plan direct een afspraak in. 

Bekijk campers en huurauto

Wij hebben meestal 1 of 2 Noord-Amerikaanse camper(s) en een huurauto van Hertz voor de deur staan ter bezichtiging. 

Let op: huisdieren zijn niet toegestaan op ons kantoor, vanwege een eventuele allergie van klanten en medewerkers. 

Vul de periode in wanneer je op reis wilt

We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.

Na het maken van de afspraak ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging en alle nodige informatie waar je ons kunt vinden.