Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Voor het 'klassieke' Amerika moet je in New England zijn. De lieflijke en historische dorpen, overdekte houten bruggen, uitgestrekte naaldboombossen en panoramische vergezichten strelen je netvlies. Bezoek Vermont of Massachusetts, waai uit op het strand in Rhode Island of bezoek historisch Boston. Er is genoeg te doen! Maar het is toch écht de Indian Summer die het idyllische plaatje van New England compleet maakt. Wanneer de bomen diep oranje en rood kleuren is het net alsof je je middenin een prachtig schilderij van Bob Ross bevindt.

Korte afstanden maken idyllische roadtrip

Immense bergen, uitgestrekte akkers, diepe meren en kleurrijke bossen – New England heeft het allemaal. De kleine staten Vermont, Rhode Island, New Hampshire, Massachusetts, Maine en Connecticut zijn nog vrij onontdekt door toeristen maar zijn bij uitstek ideaal om met een huurauto of camper doorheen te cruisen. Door de korte afstanden tijdens deze autovakantie heb je genoeg tijd om al het wonderschoon te ervaren én de rust in je op te nemen. Sluit je dag volledig New England-style af door te slapen in een charmante Inn. Idyllischer kan bijna niet! Ben je op zoek naar totaal iets anders? Stap dan aan boord van de Indian Summer Cruise. Geniet van alle luxe en ervaar de herfst als nooit tevoren.

Kleurrijke landschappen en schilderachtige dorpen

New England kent enkele grote steden, zoals het koloniale Boston en hip Portland. Maar over het algemeen is New England bekender door pittoreske vissershavens, landschappelijke schoonheid en haar rijke geschiedenis. Verdwaal in de kleurrijke bossen van de White en Green Mountains, wandel langs de ruige kust van het Acadia National Park, bewonder de prachtige vuurtorens in Maine, of spot walvissen aan de kust van Cape Cod. Met een breed scala aan fantastische locaties is het niet gek dat New England als decor is gebruikt voor verschillende films zoals, The Scarlet Letter en The Great Gatsby. Je bent met een rondreis door New England verzekerd van kleurrijke natuur, historische steden en schilderachtige dorpen.

Indian Summer in New England 

Ieder seizoen in New England gaat gepaard met bepaalde attracties en activiteiten. Zo kun je in de zomer genieten van prachtige strandwandelingen bij Narragansett Bay in Fort Adams State Park, in de winter scheuren op een sneeuwscooter in Maine en in het voorjaar de bloemen uitbundig zien bloeien in Vermont.

Top 5 in New England

Onontdekt New England is een must see voor de échte natuurliefhebber. Deze top 5 wil je meenemen in je autoreis of camperreis:

Reizen naar New England

Logo Doets Reizen Amerika

New England