Vraag

Wie is Doets Reizen?

Antwoord:

Doets Reizen is sinds 1981 een onafhankelijke reisorganisatie die reizen naar de USA, Canada en IJsland verkoopt en organiseert. Sinds 2019 zijn China en Japan nieuwe bestemmingen bij Doets Reizen. Jan Doets is de grondlegger van Jan Doets America Tours en Elske Doets (zijn dochter) heeft in 2001 het stokje van hem overgenomen. Best wel bijzonder dat het bedrijf al sinds 1981 in handen is van één familie! In 2019 veranderde het bedrijf haar naam in Doets Reizen. Deze naam sluit beter aan bij de toekomst van het bedrijf en nieuwe bestemmingen zoals IJsland, Japan en China... en in de toekomst mogelijk nog meer bestemmingen. In 2020 heeft Doets Reizen een nieuw concept ontwikkeld: Doets Deep Desires en zijn Zweden, Noorwegen, Finland en Frankrijk toegevoegd als nieuwe bestemmingen. Wij bieden individuele rondreizen met camper/huurauto en/of trein tot aan stedentrips aan. Wij bieden gemak en unieke reisemoties, zodat je op reis zorgeloos kunt genieten. Alle reizen zijn naar je eigen wensen samen te stellen. Doets Reizen is actief in Nederland en België. 

De juiste beleving: altijd op de eerste rij!

Op reis met Doets Reizen beleef je de mooiste en interessantste plekken in de Verenigde Staten, Canada, IJsland, Scandinavië, Frankrijk, Japan en China. Als geen ander weten wij de weg in steden, natuurparken en rond de drukbezochte hot spots. En kennen wij in elk gebied en elke stad de bekende en nog onontdekte pareltjes, die je niet mag missen. Naast het regelen dat je reis vlekkeloos verloopt, zorgen wij voor “de juiste beleving”, ofwel, dat je vanuit de beste locatie op het beste moment met het beste vervoermiddel op de beste manier van alle hoogtepunten kunt genieten. Door deze extra zorg wordt je vakantie bij ons een onvergetelijke ervaring, waar je met je gezin, familie, vrienden of vriendinnen nog jaren over kunt napraten. Onze missie is prachtige herinneringen te creëren. 

Very VIP

Altijd op de eerste rij, Very VIP! Als klant van Doets Reizen ben jij Very Very Important. Wij verlenen je toegang tot de mooiste plekken in de Verenigde Staten, Canada, IJsland, Scandinavië, Frankrijk, Japan en China.


Relevante veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.