Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Voorwaarden

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Doets Reizen (KvK 37046406) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen die op deze website. Doets Reizen heeft ook aanvullende reisvoorwaarden samengesteld. Hiervoor heeft geen overleg plaats gevonden tussen het ANVR en de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR voorwaarden zelf en/of om de positie van de consument te versterken. 

ANVR Reisorganisatie

Wij zijn de organisator van de door jou bij ons geboekte en hierbij bevestigde pakketreis. Op deze pakketreis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing en ook onze aanvullende voorwaarden. Als de reis is samengesteld uit reisdiensten van verschillende dienstverleners zijn aanvullend ook de voorwaarden van die dienstverleners van toepassing, die echter geen afbreuk mogen doen aan de ANVR reisvoorwaarden of de wettelijke rechten. Als aanvullende voorwaarden gelden vermelden we dat expliciet. Je kunt de ANVR-Reisvoorwaarden vinden op de website van de ANVR en onze aanvullende voorwaarden op de website van Doets Reizen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en dus is ook de garantieregeling van SGR van toepassing. Je kunt dit controleren op website van SGR of ons officiële certificaat bekijken. Bij financieel onvermogen van ons en/of een dienstverlener die bij SGR is aangesloten, kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling

Calamiteitenfonds
Wij zijn ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds(CF) en dus is de garantieregeling van CF van toepassing. Je kunt dit controleren op www.calamiteitenfonds.nl.  Bij een calamiteit kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling van het CF

Op het vervoer dat wordt uitgevoerd door (Nederlandse) luchtvaartmaatschappijen, trein-, ferry- en busmaatschappijen zijn de algemene voorwaarden van die vervoersmaatschappijen van toepassing. Deze voorwaarden heb je ontvangen, zijn te vinden op hun websites of te lezen op de website van de ANVR.  Als het noodzakelijk is voor een goede uitvoering van deze reisovereenkomst geven wij jouw gegevens door aan de dienstverlener(s). Als je hier geen prijs op stelt, kun je dit aan ons doorgeven, maar dan zijn wij niet aansprakelijk als die diensten niet of niet juist kunnen worden uitgevoerd, omdat deze gegevens ontbreken. 

Wettelijke informatie

De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Wij zijn ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Wij beschikken ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval wij insolvent worden. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.Algemene / Aanvullende voorwaarden van Doets Reizen

Klik hier voor de Algemene en aanvullende voorwaarden van Doets Reizen. 

Voorwaarden autohuur Hertz

Voorwaarden autohuur Enterpise Iceland

  • Klik hier voor de voorwaarden en drop-off kosten van Enterprise Iceland

Voorwaarden autohuur Europcar Noorwegen

  • Klik hier voor de voorwaarden en drop-off kosten van Europcar Noorwegen 

Voorwaarden Verzekeringen

Je kunt de voorwaarden van de verzekeringen van a.s.r. Verzekeringen hier inzien:

Overige belangrijke informatie en voorwaarden:

* Je hebt als ingezetene van België de mogelijkheid om gebruik te maken van de Doets Plus auto- en camperverzekering. De dekking voor rechtsbijstand is echter uitgesloten voor iedereen die niet in Nederland woonachtig is.

Voorwaarden Camperverhuurders

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste informatie en voorwaarden van alle camperverhuurders die je via Doets Reizen  kunt boeken. Wil je de informatie en voorwaarden inzien van de camperverhuurder waarmee je op reis gaat of waarmee je hebt gereisd? Klik hieronder op de link van de betreffende camperverhuurder om de informatie en voorwaarden in te zien.

Camperverhuurders in Amerika: 

Camperverhuurders in Canada:

Camperverhuurders in IJsland: