Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Reissoort

Doets Deep Desires

54 Actueel reisaanbod

Een belangrijk aspect van reizen is dat je elkaar, en ook jezelf, op een nieuwe manier leert kennen. In een wereldstad, immense woestijn of op een onvoorstelbaar helblauw meer kijk je nu eenmaal anders naar jezelf en elkaar, dan wanneer je thuis voor de tv zit of in de tuin. Doets Reizen heeft altijd al veel geïnvesteerd in de kwaliteit van de reis en van het samenzijn. Een vakantie is niet alleen van de ene naar de andere attractie hollen, maar net zo goed de verhalen die je er achteraf over kunt vertellen. Precies om deze reden zorgt Doets Reizen dat je altijd eerste rij zit; zoals wij dat noemen ‘Very Vip’. Want juist als je het beste uitzicht hebt, de mooiste excursie doet, de meest spectaculaire dieren ziet en daarbij in het gerieflijkste hotel logeert, is de kans het grootst dat je geïnspireerd raakt en met de meest bijzondere verhalen terugkeert. Hoe intenser de beleving, hoe krachtiger de verhalen.

Haal je ‘diepste’ reiswensen naar boven

Dat je door corona niet meer onbeperkt overal heen kunt reizen, is natuurlijk vrijheidsbeperkend. Aan de andere kant: omdat het je meer moeite kost om ergens te komen, ga je scherpere keuzes maken. Wat wil je absoluut gaan zien of meemaken? En wat vind je oké om over te slaan? Dit soort afwegingen, die je vroeger niet hoefde te maken, worden nu een wezenlijk deel van je planning. Juist omdat je scherpe keuzes moet maken en alleen de écht diepe reiswensen overblijven, gaat Doets Reizen extra hard voor je aan de slag om van jouw diepste wensen schitterende belevenissen te maken. Omdat wij veel kennis hebben over de locaties en gebieden die wij aanbieden, hebben wij daarbij een voorsprong en kunnen we jou, wat je ook kiest, steeds naar de bijzondere plekken, attracties en eigenaardigheden leiden. Deze nieuwe manier van reizen – minder rondtrekken, meer verdieping – noemen we Doets Deep Desires.
CMH Bugaboos - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Niet rondrennen, contact maken

Heel concreet. Met Doets Deep Desires ga je in Amerika, Canada of IJsland niet tien nationale parken bezoeken, maar twee of drie. En scheur je niet naar alle uithoeken wanneer je in New York of Los Angeles bent, maar pik je jouw favoriete musea, parken, buurten of sportevenementen eruit, zodat je maximaal op jóuw manier geniet. Ook in China, Japan, IJsland, Frankrijk en Zweden bieden we fantastische locaties aan, waar je op een onvergetelijke manier – ‘diep’ – in contact komt met de lokale natuur of cultuur. En je dingen beleefd die je nergens anders zó kunt beleven. Naast het zien van bijzondere dingen heb je daarnaast voldoende tijd om volledig tot rust te komen.
Lofoten Winter - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen- VisitNorway.com

Vijf dagen genieten in een lodge

Wildernis en ruige, diepe bossen vormen ‘de essentie’ van de Canada-beleving. Vergaap je aan de landschappelijke pracht van bergen, eeuwige sneeuw, gletsjers, meren, watervallen en bergweiden en rivieren. Of aan de ‘wildlife’ van beren, herten, walvissen, zeehonden en visarenden.
Om al deze schoonheid maximaal – ‘diep’ – te beleven, biedt Doets Deep Desires een verblijf aan van minimaal vijf nachten op één plek: bijvoorbeeld een midden in de natuur gelegen kampeerplaats of sfeervolle lodge. Met daarbij een goed ingevoerde gids die je meeneemt om het gebied te verkennen. Ondertussen zorgen wij dat alles goed geregeld is, zodat jij je helemaal kunt concentreren op het genieten en beleven zèlf.
Amangiri Resort - Page - Arizona - Doets Reizen

Uitgelichte doets deep desires