Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Reissoort

Wintersport

23 Actueel reisaanbod

Een wintersportvakantie in Amerika of Canada is in één woord fenomenaal. De sneeuw is perfect en de gebieden zijn zeer sneeuwzeker. Geniet van rustige pistes, vriendelijke mensen, geweldige uitzichten, ga off-piste of zoef tussen de besneeuwde bomen door; het maakt een wintersport in Canada of Amerika tot een echte bucketlist-bestemming.

Meer dan alleen wintersporten

Liever een dag niet op de pistes, maar toch optimaal willen genieten van de winter? In Canada en Amerika vind je verschillende activiteiten zoals heli-skiën, hondensledetochten, schaatsen of ijsklimmen. Kortom, genoeg te doen voor echte winterliefhebbers die gek zijn op skiën, snowboarden of winterse activiteiten.
Wintersport - Canada - Doets Reizen

Compleet verzorgde wintervakanties

De wintersportvakanties van Doets Reizen zijn zeer compleet. Naar vluchten, transfers of huurauto, accommodatie en skipassen hoef je niet om te kijken, wij regelen het. Ook kunnen wij leuke en bijzondere excursies aan deze pakketten toevoegen om jouw wintersport vakantie extra compleet te maken. Denk hierbij aan een tocht per hondenslede, heli-skiën of ijsklimmen. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten!
Wintersport - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte wintersport